Kamillát így tudja Károly herceg a legkönnyebben feldühíteni: a hercegné maga vallotta be
Károly hercegnek oda kell figyelnie erre, ha nem szeretne leszúrást kapni a feleségétől.

GettyImages-959520394
Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

A királyi család tagjai az esetek többségében figyelnek arra, hogy minél kevesebb információ derüljön ki a magánéletükkel kapcsolatban. Ha egy-egy információ szárnyra kap, akkor azt az egyik palotai bennfentes csepegteti el a sajtó munkatársainak általában.

Azonban olykor a nyilvános eseményeken ők maguk mondanak el egy-egy érdekességet a magánéletükről, így tesz rendszeresen Vilmos herceg és Katalin hercegné például, utoljára azonban Kamilla hercegné osztotta meg, mivel tudják őt otthon a legkönnyebben feldühíteni.

Kamilla hercegnét így tudja Károly a legkönnyebben feldühíteni

Kamilla és Károly herceg otthonában, a Clarence House-ban szervezték meg a The Archers című, rádióban sugárzott szappanopera hetvenedik évfordulóját, írta meg a Daily Express. A 12 perces miniszériát 1951 óta sugározzák, mint kiderült, Kamilla függője ennek a programnak, ami jelenleg a BBC Radio 4 adón fut.

GettyImages-124545060
Fotó: Max Mumby/Indigo / Getty Images Hungary

Cornwall hercegnéje bevallotta, annál nincs is rosszabb, amikor megzavarják őt, miközben hallgatja a műsort. Mivel Károllyal kettesben él, így ebből könnyen következtethetünk arra, hogy a trónörökösnek oda kell figyelnie, ha nem szeretne konfliktust a feleségével. Ezekből az apró információmorzsákból látszik, bár a brit királyi család tagjai, ettől függetlenül ők is ugyanúgy működnek, mint bármely átlagos házaspár.

- Amióta az eszemet tudom, imádom ezt a programot, hűséges társam volt az életem nagy részében. Sok más The Archers-függőhöz hasonlóan én is elég dühössé tudok válni, ha este hét és negyed nyolc között megzavarnak, és több ezer más emberhez hasonlóan súlyos elvonási tüneteim voltak, amikor a karanténidőszak alatt nem sugározták a sorozatot - fogalmazta.

Kamilla hercegné a The Archers hetvenedik évfordulójának ünnepségén árulta el, mennyire imádja a rádióban sugárzott szappanoperát.
Kamilla hercegné a The Archers hetvenedik évfordulójának ünnepségén árulta el, mennyire imádja a rádióban sugárzott szappanoperát.
Fotó: Kate Green / Getty Images Hungary

Kamilla akkora rajongója a programnak, hogy ez már a készítők fülébe is eljutott, így tíz évvel ezelőtt, a hatvanadik évforduló alkalmából felkérték őt, hogy szerepeljen benne, nagyon boldog volt ekkor, saját magát alakította benne.

Katalin hercegné smaragdzöld estélyiben

Képes összeállításunkban megnézheted, milyen gyönyörű volt Katalin hercegné novemberben. Azóta sem láthattuk őt estélyi ruhában.

Ezt is szeretjük