Az Agymenők Pennyjének már ilyen nagy a babapocakja: hamarosan kislánynak ad életet Kaley Cuoco
Kaley Cuoco polaroid képén babapocakkal pózol, ilyen szexi a várandós sztár.

kaley-cuoco-coverkep
Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Kaley Cuoco, az Agymenők Pennyje 2022 októberében jelentette be, hogy anyai örömök elé néz. Ekkor még a baba nemét is elárulta, kislányt hord a szíve alatt.

Az Instagramján megosztott fényképén nagyon dögös, sugárzik róla, hogy alig várja már gyermeke érkezését.

Kaley Cuoco babapocakja 

A közösségi oldalán közzétett januári tartalmain polaroid fotókat láthatunk egy asztalra kiterítve. Az első fényképen a várandós színésznő hatalmas babapocakkal fotózkodik, testét csupán egy hosszú, csíkos ing takarja.

Ha továbblapozunk, megnézhetjük, hogy milyen egzotikus helyszínen pihente ki az év fáradalmait szerelmével, Tom Pelphrey-vel, akivel 2022 áprilisában találkoztak először. Az utolsó fotón már bikiniben fekszik egy nyugágyon, miközben elégedetten mosolyog a kamerába. Látszik, hogy milyen szépen gömbölyödik már a pocakja, amelyet a kommentelők is rögtön megállapítottak.

„Te vagy a legszebb kismama, akit valaha láttam. Gyönyörű a pocakod, és egyre nagyobb. Kívánom, hogy mindig ilyen boldog és kiegyensúlyozott legyél, mint amilyen ragyogó most vagy!”

„Csak úgy sugárzol az energiától, nagyon jót tesz neked a terhesség. Szuper édesanya leszel, ebben egészen biztos vagyok már most” - írta egy rajongó a poszthoz.

Mayim Bialik fehérneműs fotója

Mayim Bialik az Agymenők című sorozat Amy Farrah Fowlerjeként lopta be magát milliók szívébe, a roppant intelligens és kicsit különc neurobiológus bőrébe bújva a sorozat készítői általában mindig visszafogottan öltöztették fel, emellett csak annyi sminket kapott, hogy a kamerák előtt ne legyen fénylő az arcbőre. A való életben azonban több alkalommal megmutatta nőiesebb oldalát.

Cover-kép: Getty Images 

Ezt is szeretjük