Julie Walters másfél évig titkolta rákos betegségét - Először nyilatkozott róla
Julie Walterst bélrákkal diagnosztizálták.

julie-walters-cover
Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Julie Walters élete gyökeresen megváltozott 18 hónappal ezelőtt, ugyanis egy orvosi vizsgálat során két daganatot találtak a vastagbelében.

A gyilkos kórral való küzdelméről eddig még sosem beszélt, tegnap este először nyilatkozott a BAFTA- és Golden Globe-díjas színésznő Victoria Derbyshire-nek, a BBC riporterének.

Julie Walterst 18 hónappal ezelőtt diagnosztizálták a gyilkos kórral

A február 22-én 70. életévét betöltő sztár az exkluzív interjúban elmondta, hogy a rák harmadik stádiumában volt, amikor diagnosztizálták nála a betegséget. Azért kereste fel orvosát, mert olyan panaszai lettek, mint a gyomorégés és -fájdalom, illetve többször nyomasztotta hányinger. 

- Emlékszem, az orvos kérte, hogy üljek le. Én erre: "rendben, mi a gond?". Ő azt válaszolta: "nos, attól tartok, hogy rákja van." - emlékezett vissza.

Az információ nagyon lesokkolta a színésznőt, először nem is hitte el, amit az orvosa mondott, úgy gondolta, valami tévedés történt, de sajnos nem így lett. Amikor kiderült a betegsége, A titkos kert című filmjét forgatta. Egyik legnehezebb dolga az volt, amikor férjének, Grant Roffey-nek kellett elmondania a diagnózist.

A cikk az ajánló után folytatódik

Sosem felejtem el a férjem arcát. Egyből könnyek gyűltek a szemébe.

A színésznő igyekezett optimista maradni, úgy érezte, sikerül felépülnie a rákból. A műtétje előtt viszont nagyon aggódott.

- Arra gondoltam, hogy lehet, sosem térek magamhoz az altatásból.

A vastagbeléből 30 centiméternyit távolítottak el a műtét során, és amikor felkelt az altatásból, csodálatosan érezte magát, a műtétje napjának estéje nyugodtan telt, a kórház egyik nővérével együtt nézte a Love Island című brit valóságshow-t a tévében. Néhány nappal később viszont érezte a műtét és az altatás utóhatásait, a kimerültség uralkodott el rajta.

A beavatkozás után kemoterápiát is kapott, mint kiderült, szerencséje volt, mert nem hullott ki a haja. Victoria Derbyshire-nek megerősítette, hogy mostanra minden rendben van vele.

- Pont most voltam egy ultrahangos vizsgálaton, és tudom, hogy minden rendben van - tette hozzá.

Meryl Streep fiatalkori fotói

Képes összeállításunkban megnézheted, hogyan festett Meryl Streep fiatalon.

Ezt is szeretjük