Elbűvölő szépség volt Meryl Streep fiatalon - Ritkán látott képeken a színésznő
Így festett a háromszoros Oscar-díjas Meryl Streep fiatalon.

meryl-streep-cover
Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Meryl Streep, korunk egyik legtehetségesebb és legnépszerűbb színésznője 1949-ben látta meg a napvilágot New Jersey-ben. Szinte nincs olyan szerep, amit ne tudna hitelesen eljátszani, nem véletlen, hogy a több évtizede tartó karrierje során 21 alkalommal jelölték Oscar-díjra, ebből hármat be is zsebelt. A színésznő nemcsak a tehetségével lopta be magát emberek millióinak szívébe, hanem különleges szépségével is.

Érdekes viszont, hogy 1976-ban a King Kong szereplőválogatásáról hazaküldték a színésznőt, ugyanis azt gondolták róla, hogy nem túl szép a szerep eljátszásához - erről még a Graham Norton Show-ban mesélt a színésznő. Dino De Laurentiis, a film producere, miután meglátta a válogatón Meryl Streepet, ezt mondta a fiának olaszul - amit persze a színésznő megértett:

- "Fiam, miért hoztad elém ezt a csúfságot?" Nagyon kiábrándító volt ezt fiatal lányként hallani, de aztán ezt válaszoltam vissza neki olaszul: "Sajnálom, hogy nem vagyok elég szép ahhoz, hogy szerepeljek a King Kongban!" - emlékezett vissza Meryl Streep, aki egyébként a '70-es években igazi, különleges szépség volt.

Képes összeállításunkban megnézheted, hogy festett a színésznő fiatalkorában, illetve egy friss képet is láthatsz róla.

Ezt is szeretjük