Ilyen jóképű pasi a Vészhelyzet Carol nővérének 9 évvel fiatalabb férje: 15 éve élnek boldog házasságban
Julianna Margulies először ki akarta kosarazni a férjét.

julianna-margulies-cover
Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Julianna Margulies a Vészhelyzetből és A férjem védelme című sorozatokból lehet ismerős sokaknak.

A színésznő a magánéletben boldog családanya, férjét, a nála kilenc évvel fiatalabb Keith Lieberthalt egy kisfiúval ajándékozta meg.

Julianna Margulies férje

2005-ben költözött vissza Los Angelesből New Yorkba, előtte volt túl egy szörnyű szakításon, egy tízéves párkapcsolatának vetett véget egy színészkollégájával, utána megfogadta, soha többet nem randizik szakmabelivel. A keleti parton új ügynököt keresett magának, köztük volt Tony Lipp is, akivel jó barátságot kötött. Bár végül nem a férfit választotta ügynökeként, a jó viszony fennmaradt köztük. Margulies az ő születésnapi partiján ismerte meg élete párját, a jóképű Keith Lieberthalt, erről a Napsugárlány című életrajzi könyvében vallott.

GettyImages-1388326343
Fotó: Bruce Glikas / Getty Images Hungary

Egy étteremben tartották a bulit, amikor a színésznő odaért a helyszínre, egyből megfogta a férfi kisugárzása és gyönyörű, kék szemei.

- Beszélgetni kezdtünk. Nyugodt volt és magabiztos, és kicsit csapta a szelet. Le kellett állítanom, mielőtt elbűvöl a tekintete.

A Vészhelyzet sztárja leállította a férfit, ugyanis azt gondolta róla, hogy ő is színész, mivel a közös barátjuk azt mondta a vacsora előtt, javarészt szakmabeliek vesznek részt az ünnepségen.

- Figyelj csak, mielőtt még jobban megkísértenél, szeretném, ha tudnád, hogy nem járok színészekkel - utasította vissza a férfi közeledését.

GettyImages-970959280
Fotó: Axelle/Bauer-Griffin / Getty Images Hungary

Keith erre csak annyit reagált, hogy ez jó dolog, hiszen nem színészként keresi a kenyerét, ügyvédként végzett. Aznap este végül teljesen egymásra találtak, azóta is együtt vannak. Bár eleinte voltak kétségei, túl tökéletesnek találta a választottját, és folyamatosan arra számított, hogy valami rossz fog történni. Egy férfi sem volt vele ennyire lovagias és törődő, mint az ügyvéd párja.

Egyévnyi járás után Párizsban történt meg a lánykérés, 2007. november 10-én házasodtak össze, akkor a színésznő már hét hónapos terhes volt. 2008-ban született fiuk a Kieran nevet kapta. New York állam északi részén vettek maguknak egy házat, azóta is ott élnek. 

Ez történt George Clooney és Julianna Margulies között

Csodás volt a kémia Julianna Margulies és George Clooney között a Vészhelyzet forgatása alatt, de vajon a való életben is egymásra találtak?

Ezt is szeretjük