George Clooney ilyen férj valójában: Amal nyilatkozott az életükről

Amal megfogta az Isten lábát George Clooney-val.

clooney-cover
Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

George Clooney-t sokáig Hollywood örök agglegényei közé sorolták, a sármos színész, bár több nővel is randizott, interjúiban gyakran hangoztatta, esze ágában sincs megnősülni. Sokan azt sem tudták róla, hogy 1989-ben egyszer már oltár elé állt, ám a Talia Balsammal kötött házassága tönkrement, így 1993-ban elváltak.

Miután Amal Alamuddin ügyvédnő betoppant az életébe 2013 júliusában, minden megváltozott egy csapásra. 2014 szeptemberében kötötték össze az életüket, azóta ikreik, Ella és Alexander is megszületettek, Amal a kicsiket 2017 júniusában hozta világra.

Amal Clooney és George Clooney házassága

A házaspár közül általában a szívtipró sztár nyilatkozik, így ritka pillanatnak számít, amikor Amal Clooney is felfed néhány információt a magánéletükről. A Time magazin készített egy Év női összeállítást, amelynek keretében 12 olyan nőt mutatnak be, akik a munkájukkal egy sokkal egyenlőbb világot szeretnének teremteni. Az emberi jogi ügyekkel foglalkozó Amal Clooney felkerült a listára, így készítettek vele egy interjút, amelynek során a férjéről és a családjáról is mesélt.

GettyImages-1344675639
Fotó: Steve Granitz / Getty Images Hungary

- A házasságunk csodálatos. A férjemben egy olyan partnerre leltem, aki hihetetlenül inspiráló és támogató, van egy otthonunk, amit megtölt a szeretet és a nevetés - fogalmazta.

A családjánál nagyobb örömöt és áldást el sem tud képzelni.

- Szerencsésnek érzem magam, hogy megtaláltam a nagy szerelmet az életemben, és anya lehetek. Ezek a dolgok hoznak engem egyensúlyba.

GettyImages-454881926
Fotó: Rachel Murray / Getty Images Hungary

A sztárpár 2013 júliusában találkozott a Comói-tónál, Olaszországban, egy barátjuk mutatta be őket egymásnak, ekkor Amal 35, a színész 52 éves volt. Clooney hamar rájött, hogy megtalálta álmai asszonyát, így 2014 áprilisában már el is jegyezte.

- Sosem beszéltünk a házasságról, amikor még csak randiztunk, váratlanul kértem meg a kezét. Sok idejébe telt, mire igent mondott. Vagy húsz percig térdeltem előtte, majd végül megszólaltam: "nézd, csípőficamom lesz" - viccelődött Clooney 2020 novemberében a CBS műsorában.

Végül a nő igent mondott, 2014 szeptemberében egy romantikus esküvő keretében egybekeltek Velencében több mint száz vendég előtt. Eleinte nem gondolkodtak azon, hogy gyermeket vállalnak, ám 2016-ban úgy döntöttek, próbálkoznak. Sikerrel is jártak, hiszen ma már egy tündéri ikerpárt nevelnek.

A színész egyébként igazi romantikus lélek, rendszeresen szerelmes levelekkel bombázza feleségét. Természetesen Amal is viszonozza ezt a gesztust.

Kevin Costner felesége

Képes összeállításunkban megnézheted, ki hódította meg Kevin Costner szívét.

Jól szeretsz? - Út a kötődési sebek gyógyítása felé

A Femina Klub áprilisi vendége Dr. Lukács Liza krízistanácsadó szakpszichológus lesz, akivel Szily Nóra, az estek háziasszonya többek között  arról beszélget, hogy képesek vagyunk meghaladni a már korábbról hozott rossz hiedelmeinket, és kiépíteni egy biztonságos kötődési mintát?  Illetve vajon az, aki sérül a kapcsolataiban, csak a kapcsolatain keresztül képes meggyógyulni?

Pontos részletek az estről itt olvashatók: femina.hu/feminaklub

Jegyek kizárólag online érhetőek el, korlátozott számban.

Időpont: 2023. április 24. 18 óra

Helyszín: József Attila Színház

Promóció

Ezt is szeretjük