Julia Roberts ikrei 18 évesek lettek: imádni való fotót posztolt róluk a színésznő

Julia Roberts ikrei hivatalosan is nagykorúak lettek.

julia-cover
Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Julia Roberts ikrei, Hazel és Phinneas új mérföldkőhöz érkeztek: ezen a héten ünnepelhették meg 18. születésnapjukat, így hivatalosan is nagykorúvá váltak.

A színésznő az Instagramon is szánt egy posztot gyermekeinek, egy imádni való, régi képpel köszöntötte fel a gyerekeit.

Julia Roberts ikreinek kora

Bár sok hírességre az a jellemző, hogy egy friss fotót posztol az ünnepeltről, Roberts inkább egy olyan felvételt választott, amelyen Phinneas és Hazel csak pár hónaposak. A poszthoz ezt írta: "18, szeretlek titeket!"

A posztot több mint 409 ezren lájkolták. Tom Hanks felesége, Rita Wilson is felköszöntötte a fiatalokat. Nem ők Roberts egyetlen gyerekei, férjével, Danny Moderrel nevelnek egy harmadikat is, Henry fiuk idén nyáron lett 15 éves.

Az az élet, amit felépítettem a férjemmel és a gyerekeinkkel, a legjobb dolog a világon. A nap végén, amikor hazatérek hozzájuk, felér egy győzelemmel. Ha nem dolgozom, akkor háziasszony vagyok, ez az én munkám. Persze nem minden napunk csupa boldogság és öröm, de sok vidámságot okoznak nekem a hétköznapjaink - nyilatkozta a családi életéről idén ősszel a CBS-nek.

Julia Roberts és férje

Képes összeállításunkban megnézheted, milyen szép párt alkot imádott férjével a hollywoodi filmcsillag, Julia Roberts.

Instagram vs. valóság - A csillámpor alatti igazságról őszintén

A Femina Klub februári vendége Kajdi Csaba modellügynökség tulajdonos, influenszer lesz, akivel Szily Nóra, az estek háziasszonya többek között  arról beszélget, hogyan befolyásolja az emberek önképét a közösségi média, milyen árnyoldalai vannak a modellkedésnek, illetve mennyit számít a forma (szépség) mögötti tartalom (személyiség) a siker elérésében?

Pontos részletek az estről itt olvashatók: femina.hu/feminaklub

Jegyek kizárólag online érhetőek el, korlátozott számban.

Időpont: 2023. február 27. 18 óra

Helyszín: József Attila Színház

Promóció

Cover- és ajánlóképek: Getty Images Hungary

Ezt is szeretjük