Julia Roberts színésznő unokahúga gyönyörű édesanya: a 30 éves Emma egy kisfiút nevel
Emma Roberts tinisztárként kezdte a karrierjét a 2000-es években.

julia-roberts-emma-roberts-cover
Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Julia Roberts 1967 októberében látta meg a napvilágot egy kisvárosi család harmadik gyermekeként. Igazi színészfamília az övék, két idősebb testvére Eric és Lisa is a szórakoztatóiparban találta meg a hivatását, sőt a művészi vénát a későbbi generációk is örökölték, bátyja egyetlen lányából is színésznő lett.

Julia Roberts 30 éves unokahúga, Emma

Emma Roberts Eric Roberts és egykori kedvese, Kelly Cunningham kapcsolatából született 1991-ben. Ilyen felmenőkkel hamar a show-bizniszben találta magát, alig múlt kilencesztendős, amikor debütált a kamera előtt Penélope Cruz és Johnny Depp oldalán a Betépve című drámában. Ezután nem kellett sok időnek eltelnie, hogy felfedezzék a rendezők: nagynénjére emlékeztető vonásainak és bájos kisugárzásának köszönhetően sorra kapta a kisebb szerepeket, majd az évtized közepére már főhősként láthattuk olyan produkciókban, mint az Aquamarine, a Nancy Drew: A hollywoodi rejtély vagy a Vadócka. Ahogy idősödött, úgy próbált kitörni a tinibálványszerepből, egyre komolyabb hangvételű alkotásokhoz adta a nevét. Az igazi fordulat akkor következett be a karrierjében, amikor beválogatták az Amerikai Horror Sztori szereplőgárdájába 2013-ban, a szériában alakított karakterekkel végleg maga mögött hagyta a tinisztárimidzset.

A következő nagy fejezet 2020 decemberében kezdődött az életében, ekkor adott életet első gyermekének, Rhodesnak. A pici szintén igazi színművészcsalád sarja, nem csak édesanyja ágáról veszik körbe hollywoodi csillagok, apja, Garrett Hedlund is színészként keresi a kenyerét. 

Julia Roberts unokahúgának élete nyitott könyv az Instagram-követői számára, azonban Emma Roberts arra nagyon ügyel, hogy kisfia arcát ne mutassa meg a nagyvilágnak. Képes összeállításunkban mutatjuk, milyen gyönyörű anyuka a harmincéves sorozatsztár.

Ezt is szeretjük