Julia Roberts eredetileg nem színésznek készült: ezért nem válhatott valóra az álma

Utólag jött rá, hogy egyáltalán nem neki való az álommunkája.

julia-roberts

FeminaShop

Látogass el a
Femina Shopba!

Megnézem
Sóbors
Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

Gyerekként ki nem álmodozott arról, hogy milyen lesz majd felnőttnek lenni, és belemerülni a munka világába. Elképzeljük, hogy fogunk kinézni, és azt is, mi lesz a hivatásunk, bár ekkor még nem sok támpontunk van, szüleinket és kedvenc meséinket vesszük alapul a tervezgetéshez.

Julia Roberts is egy filmből inspirálódott, amikor kitalálta, mi lesz, ha nagy lesz. A színésznő megszállottan szerette az 1967-es Dr. Dolittle-t, valósággal megigézte a főszereplő, Rex Harrison játéka, és meg volt győződve arról, hogy ő maga is képes lesz beszélni az állatokkal, ha állatorvosnak áll.

Julia Roberts állatorvos akart lenni

Ellen DeGeneres műsorában vallott kislánykori dédelgetett álmáról és arról, hogy mi vetett véget orvosi karrierjének, mielőtt az egyáltalán elkezdődhetett volna.

- Szerintem szuper állatorvos lettem volna! Aztán elkezdtem biológiát és kémiát tanulni, és rájöttem, hogy mennyire nehéz ez a két tudomány, úgyhogy feladtam - mesélte a The Ellen Show-ban.

Az 52 éves filmcsillag színészek közt nőtt fel, édesapját és édesanyját épp egy közös forgatás hozta össze, így egy cseppet sem meglepő, hogy éles váltással a show-biznisz irányába fordult. 

Miután megszerezte az érettségit 1985-ben, húgával, Lisával és bátyjával, Erickel New Yorkba költözött, hogy valóra váltsák az amerikai álmot, és betörjenek a filmiparba. A siker nem is váratott sokáig magára, két évvel később debütált a Crime Story című sorozat egyik epizódjában.

Julia Roberts és férje

Julia Roberts és férje, Danny Moder húsz évvel ezelőtt találkoztak először a Mexikó című film forgatásán, ekkor azonban még mindkettejük szíve foglalt volt. A színésznő a Beépített szépség sztárjával, Benjamin Bratt-tel alkotott egy párt, míg későbbi férje még házas volt.

Ő Julia Roberts ritkán látott férje - Már 20 éve alkotnak egy párt

Nézegess képeket!

Elolvasom

Légy szabad! - Merj szembemenni az árral!

A Femina Klub áprilisi vendége Lakatos Márk stylist lesz, akivel Szily Nóra, az estek háziasszonya többek között az önmagunk elfogadására való törekvésről beszélget. Hogyan szembesüljünk saját korlátainkkal, tökéletlenségünkkel? Hogyan dolgozzuk fel az életünkben felmerülő elakadásokat? 

További részletek: femina.hu/feminaklub

Jegyek kizárólag online érhetőek el, korlátozott számban.

Időpont: 2024. április 22. 18 óra

Helyszín: Thália Színház

Promóció

Ezt is szeretjük