Jonah Hill és új barátnője összeöltöztek: a 25 éves Sarah-val először léptek a vörös szőnyegre
Jonah Hill és Sarah Brady ugyanabban a szettben léptek a vörös szőnyegre.

jonah-hill-cover
Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Jonah Hill olyan filmekből lehet ismerős, mint a Superbad - Avagy miért ciki a szex?, a Pénzcsináló, A Wall Street farkasa vagy a 21 Jump Street-vígjátékok.

A színész új alkotása, a Ne nézz fel! december 24-én jelenik meg a Netflixen, olyan sztárok oldalán láthatod játszani, mint Leonardo DiCaprio, Jennifer Lawrence vagy éppen Meryl Streep. A film New York-i premierjére különleges vendéggel érkezett, ugyanis elkísérte őt új barátnője, Sarah Brady is.

Jonah Hill és párja először léptek együtt a vörös szőnyegre

Jonah Hill és Sarah életükben először léptek a vörös szőnyegre szerelmespárként, ennek alkalmából pedig ki is tettek magukért, a poén kedvéért ugyanabban a babakék öltönyben és hozzá passzoló cipőben pózoltak a fotósoknak. Még a kiegészítőik is passzoltak: mindketten kék színű nyakláncot, fülbevalót és három darab kitűzőt viseltek.

GettyImages-1357367832
Fotó: Mike Coppola / Getty Images Hungary

Hill 2020 októberében szakított menyasszonyával, Gianna Santosszal, vele két évig alkotott egy párt. A 2021-es esztendő meghozta számára az esélyt egy új kapcsolatra, amivel élt is a 37 éves sztár, mivel óvják a magánéletüket, így nem tudni pontosan, hol és mikor találkozott Sarah-val, ám az Instagramon 2021 szeptemberében jelentette be, hogy a 25 éves lánnyal egy párt alkot.

Brady legnagyobb szenvedélye a fotózás és a szörfözés, emellett vérbeli aktivista.

Mindössze háromévesen apám már tandemszörfözni vitt San Onofre-ra, egy ikonikus kaliforniai strandra, ahol a családom három generáció óta szörfözik. Gyerekkoromban és serdülőkoromban engem és a nővéremet a szüleink a világ minden tájára elvittek, ami a természet és a sokféleség iránti mély hála érzését alakította ki bennem - olvasható a honlapján.

GettyImages-1357397769
Fotó: Dimitrios Kambouris / Getty Images Hungary

2021-ben lediplomázott a Kaliforniai Egyetemen, antropológia szakon végzett. A klímaváltozás megfékezése és a természet védelme a szívügye. 2022 őszén kezdte meg a jogi egyetemet, hogy környezetpolitikai karriert folytasson. Szenvedélyesen törekszik egy biztonságos, fenntartható jövő megteremtésére, amelyben az emberek harmóniában élhetnek a természettel.

Melissa McCarthy és férje

Képes összeállításunkban megnézheted, ki rabolta el a híres komika szívét.

Ezt is szeretjük