Jon Bon Jovira így hasonlít középső fia: a 20 éves Jacobért megőrülnek a lányok
Jon Bon Jovi középső fia le sem tagadhatná híres apját.

jon-bon-jovi-cover
beauty and style
Top olvasott cikkek

Jon Bon Jovi a világ egyik legsikeresebb zenésze, a '80-as évek óta tartó karrierje során olyan slágereket gyártott együttesével, mint a Livin' On a Prayer, az It's My Life, az Always vagy a You Give Love a Bad Name.

A 60 éves zenész szerencsésnek mondhatja magát, ugyanis a szép zenei karriere mellett családjára is büszke lehet. Felesége, Dorothea Hurley négy gyermeket szült neki, egy lányt és három fiút: Stephanie 1993-ban, Jesse 1995-ben, Jacob 2002-ben, Romeo 2004-ben látta meg a napvilágot.

Ő Jon Bon Jovi középső fia, Jacob

A fiúk közül Jacob hasonlít a leginkább a rocksztárra, arcformáját és a szemeit is tőle örökölte. A fiatal fiú jelenleg a Stranger Things sztárjával, Millie Bobby Brownnal alkot egy párt.

GettyImages-1437151963
Fotó: Taylor Hill / Getty Images Hungary

New Jersey-be járt középiskolába, a Pennington középiskola tanulója volt, ahol egyébként a suli focicsapatában is játszott, 2020-ban érettségizett le.

Jacob jelenleg a Syracuse Egyetem hallgatója. Édesapja JBJ Soul Kitchen éttermében is gyakran segít, a New Jersey-ben található helyen ingyen főznek a rászorulóknak.

A zenész és felesége mindig arra törekedtek, hogy gyermekeik átlagosan nőjenek fel, bár néha együtt mutatkozott az egész család a vörös szőnyegen, ettől függetlenül nem mutatták meg őket a nagyvilágnak rendszeresen. Nagyon családcentrikusak, 2020-ban az egész karantént együtt töltötték, erről a People magazinnak meséltek.

- Mindig is a családunkra fókuszáltunk, és az volt a legfontosabb, hogy mindenki jól legyen. Szeretjük egymást, és szívesen vagyunk együtt - mesélte a zenész felesége, Dorothea.

Jon Bon Jovi és felesége

Képes összeállításunkban megnézheted, ki rabolta el a középiskolában Jon Bon Jovi szívét.

Instagram vs. valóság - A csillámpor alatti igazságról őszintén

A Femina Klub februári vendége Kajdi Csaba modellügynökség tulajdonos, influenszer lesz, akivel Szily Nóra, az estek háziasszonya többek között  arról beszélget, hogyan befolyásolja az emberek önképét a közösségi média, milyen árnyoldalai vannak a modellkedésnek, illetve mennyit számít a forma (szépség) mögötti tartalom (személyiség) a siker elérésében?

Pontos részletek az estről itt olvashatók: femina.hu/feminaklub

Jegyek kizárólag online érhetőek el, korlátozott számban.

Időpont: 2023. február 27. 18 óra

Helyszín: József Attila Színház

Promóció

Cover- és ajánlóképek: Getty Images Hungary

Ezt is szeretjük