Bruce Springsteen 32 éve bolondul feleségéért: a bájos Patti a háttérénekese volt
Fotókon mutatjuk Bruce Springsteen feleségét.

bruce-springsteen-cover
beauty and style
Top olvasott cikkek

Bruce Springsteen és felesége, Patti Scialfa szerelmi története akár egy filmbe is beleillene, mind a ketten New Jersey-ben nőttek fel, lényegében 16 kilométer volt a lakhelyük között, ennek ellenére csak felnőtt korukban, 1980-ban találkoztak egymással a The Stone Pony nevű bárban, azonban csak nyolc évvel később váltak hivatalosan egy párrá.

Bruce Springsteen és felesége

A bájos Patti titokban odáig volt Bruce Springsteenért, 1984-ben, amikor a Born in the U.S.A. turnéját szervezte, el is ment egy meghallgatásra, ugyanis az akkor igen népszerű zenész éppen háttérénekeseket keresett. Patti végül felvételt nyert, a közös fellépéseiken több duettjük is volt, állítólag csak úgy szikrázott köztük a levegő, az énekes végül 1985-ben egy másik nőt vett feleségül. Julianne Phillips modell mellett kötött ki, ám vele tönkrement a házassága, 1988-ban jelentették be, hogy külön utakon folytatják.

Innentől Patti zöld utat kapott, 1988-ban már össze is költözött Springsteennel, két évvel később megszületett első gyermekük, Evan. 1991-ben összekötötték az életüket, ugyanebben világra jött lányuk, Jessica. Sam fiuk 1994 óta boldogítja őket.

Képes összeállításunkban megnézheted, ki hódította meg Bruce Springsteen szívét.

Ezt is szeretjük