Johnny Deppről és ügyvédnőjéről azt pletykálják, hogy szerelmesek egymásba: kiderült, mi van köztük

Ilyen valójában Johnny Depp és ügyvédje, Camille Vasquez kapcsolata.

johnny-cover
Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

Johnny Depp és Amber Heard rágalmazási pere április 11-e óta tart, amit nemcsak a sajtó, hanem a rajongók is kiemelt figyelemmel követnek.

Az élőben közvetített tárgyalásokon több rajongó kiszúrta, hogy a júniusban 59. születésnapját ünneplő színész és az egyik ügyvédje, Camille Vasquez között több lehet, mint szimpla ügyvéd-kliens kapcsolat. 

Johnny Depp és ügyvédje

A TikTokon több videó is elterjedt, amelyeken a testbeszédük alapján próbálták lebuktatni őket. Az alábbi rövid felvételen az látható, ahogy Depp besétál a tárgyalóterembe, az ügyvédnő mosollyal fogadja, eközben a színész is rámosolyog Vasquezre, majd gyengéden megérinti a könyökét. Persze ez a sztár részéről egy köszönési gesztus is lehet.

@camillevasquez her smile 😍❤️ #camillevasquez #johnnydepp #amberheard #trial #fyp #fypシ ♬ Cool for the Summer - Sped Up (Nightcore) - Demi Lovato & Speed Radio

Egy másik felvételen az látható, ahogy az ügyvédnő Johnny Depphez megy, hogy elköszönjön tőle, ám egy másik hölgy pont megállítja Camille-t, így nem tudja megölelni a színészt, ettől függetlenül a kezét ugyanúgy odanyújtja felé.

@itsairali #johnnydeppisinnocent #johnnydepp #johnnydepptiktok #johnnyandcamille #johnnydeppvsamberheard #johnnydepptrial2022 ♬ Fall in Love With You - Montell Fish

Több TikTok-felhasználó szerint egyértelmű, hogy több van köztük: "Szerintem egy órával ezelőtt hagyta el az ágyát", "az egész tárgyalóterem meg tudná mondani, hogy ez a nő odáig van érte", "szerintem Johnny alig várja, hogy nap mint nap újra láthassa őt" - fogalmazták.

Mások szerint viszont ezt a nyílt flörtölést csak direkt csinálják, hogy felhúzzák Amber Heardöt.

profimedia-0686880782
Fotó: Profimedia

A TMZ utánajárt, hogy mi is van köztük valójában. Mint kiderült, Camille Vasquez kapcsolatban él egy brit származású ingatlanügynökkel már több hónapja, ezt egy közeli forrástól tudta meg az amerikai lap.

Azt is kiderítették, hogy Johnny Depp és jogi csapata között jó barátság is kialakult az elmúlt időszakban, azonban a Camille Vasquezzel kapcsolatos pletykáknak nincs semmi alapjuk. A nő nem érzi úgy, hogy másképp bánna vele a kliense, többi kollégájával együtt próbál erősnek mutatkozni, és azt mutatni a világ felé, hogy Johnny mellett állnak maximálisan.

Johnny Depp és Jennifer Grey kapcsolata

Jennifer Grey memoárjában fedte fel, mi okozta azt, hogy szakított Johnny Depp-pel.

Szenvedélyeink fogságában - Az addikció és a kontrollvesztés pszichológiája

A Femina Klub júniusi vendége Dr. Zacher Gábor toxikológus lesz, akivel Szily Nóra, az estek háziasszonya többek között a kultúránkban hangsúlyosan jelen lévő függőségek kérdéseiről beszélget.

Zacher Gábor szerint, ha saját magunk elé tükröt tartunk, akkor 4-5 függőséget mindenki fel tudna sorolni. Igaz ez?

Pontos részletek az estről itt olvashatók: femina.hu/feminaklub

Jegyek kizárólag online érhetőek el, korlátozott számban.

Időpont: 2023. június 5. 18 óra

Helyszín: József Attila Színház

Promóció

Ezt is szeretjük