Johnny Depp lányából gyönyörű nő lett - Fotón a 19 éves Lily-Rose
Johnny Depp lánya, Lily-Rose nagyon jó géneket örökölt.

johnny-depp-cover
beauty and style
Top olvasott cikkek

Johnny Depp 1998-ban, a Kilencedik kapu című film forgatásán ismerkedett meg a francia Vanessa Paradis színésznővel és énekesnővel. Nem vártak sokáig - egy évvel később, 1999 májusában már meg is született a lányuk, Lily-Rose, 2002-ben pedig világra jött a fiuk is, Jack John Christopher. A két sztár közös lánya nagyon jó géneket örökölt, nem is véletlen, hogy a filmipar mellett a divatszakma is felfedezte az adottságait.

Így néz ki a 19 éves Lily-Rose Depp 

Lily-Rose első filmes szerepét 2014-ben kapta meg az Agyar című filmben, akkor csupán 15 éves volt. Azóta feltűnt még néhány filmben, ráadásul 2017-ben jelölték két díjra is a legígéretesebb színésznő kategóriában a Lumières-díjátadón. A színészet mellett a modellkedés is nagy szerepet játszik az életében. Ő a Chanel egyik arca. Lily-Rose - mivel ennyire fiatalon elkezdett dolgozni - a középiskolai tanulmányait is félbehagyta, igazi független nőként éli a napjait, amit ő kifejezetten élvez.

lily-rose-depp-2018

- A szüleim is elhagyták az iskolát, amikor 15 évesek voltak, így nem igazán tudtak mit reagálni a döntésemre. Sosem szerepelt a terveim között az, hogy egyetemre menjek. Mindig is csak dolgozni akartam, és független életet élni - mesélte Lily-Rose a Vouge-nak.

A 19 éves lány magánéletéről nem lehet sokat tudni, csak annyit, hogy együtt randizott 2015-től 2018 áprilisáig Ash Stymest modellel. Bár a vele egykorú lányok igyekeznek Instagram-oldalukra minél több és személyesebb dolgot megosztani a követőikkel, a több mint hárommillió követővel rendelkező Lily-Rose nem ezt teszi - csak ritkán tölt fel fotókat magáról.

- A Instagramot már nem személyes dolgokra használom. Sosem szerettem túl sok mindent feltárni magamról. Ha egyszer megengeded az embereknek, hogy belelássanak az életedbe, idővel egyre többet és többet akarnak majd - nyilatkozta.

Már ekkora Sandra Bullock lánya

Képes összeállításunkban megnézheted, hogy fest napjainkban Sandra Bullock lánya, Laila.

Ezt is szeretjük