Gyönyörű nők lettek Meryl Streep lányai – Édesanyjuk kiköpött másai
Nem csak édesanyjukra, egymásra is nagyon hasonlítanak Meryl Streep lányai.

meryl-streep-hatalmas-kis-hazugsagok-cover
beauty and style
Top olvasott cikkek

Az Oscar-díjas Meryl Streep sokáig igyekezett távol tartani gyerekeit a rivaldafénytől, ám nem olyan meglepő módon mindegyikük híresség lett a maga szakmájában. A színésznőnek négy gyermeke született híres szobrász férjétől, Don Gummertől. Fiuk, Henry Wolfe Gummer színész, énekes és dalszövegíró lett, míg három lánya közül ketten a színészi pályát választották – akárcsak anyjuk –, a legkisebbik lány pedig modell lett.

Meryl Streep lányai gyönyörű nőkké cseperedtek. Legidősebb lánya, a 36 éves Mamie Gummer már szerepelt is édesanyjával közös produkcióban, az Este című filmben, ahol ugyanazt a karaktert játsszák különböző idősíkokon. Tökéletes döntés volt ez a producerek és a rendező részéről, hiszen Mamie édesanyja kiköpött mása - olyan volt, mintha a filmben a fiatal Meryl Streep jelent volna meg a vásznon. Anya és lánya egyébként nem csak külsőleg hasonlítanak. Mamie egy interjúban elmondta, karrierjükben mindketten ambiciózus nők - ezért rendkívül elfoglaltak is -, amit tulajdonképpen édesanyjától tanult el élete során.

A 32 éves Grace Gummer szintén le sem tagadhatná, hogy Meryl Streep édeslánya. Szemük, orruk, szájuk, arcformájuk és hajuk is színtiszta Meryl Streep-génörökség. Grace többek között az Amerikai Horror Story című sorozatból és a Jenny esküvője című filmből is ismerős lehet. A középső lány számára Meryl Streep utódjának lenni inkább teher volt, mint ajándék. Egy korábbi, New York Timesnak adott interjúban elmondta, hogy sokáig zavarta őt a tény, hogy Meryl Streep az édesanyja, és máig próbál nem gondolni erre, különben beárnyékolná élete minden szegletét. Grace-nek ráadásul nővére árnyékában is kell élnie, sokan ugyanis úgy gondolják, hogy ők ketten ugyanaz a személy, nem tesznek különbséget kettejük között.

Külsőleg már kevésbé hasonlít idősebb női családtagjaira a legfiatalabb lány, Louisa Gummer, aki 26 éves. Édesanyja ajkait azonban ő is örökölte. Louisa modellkedett a Diornak, szerepelt a Vanity Fair és a Glamour magazinban. Egyébként ő is tanult színészetet, méghozzá a világhírű Yale Egyetemen. 2001 óta voltak kisebb szerepei sorozatokban, filmekben.

Angelina Jolie lányai is jól megnőttek

A Mr. és Mrs. Smith 42 éves sztárja igazi csajos napot tartott nemrég lányaival, amikor is nassolás és vásárolgatás közben kapták le őket. Nézd meg friss közös fotóikat!

Ezt is szeretjük