Johnny Deppről sokáig azt hitték, ezzel a kolléganőjével randizik: ilyen a kapcsolatuk valójában

Johnny Depp és Helena Bonham Carter ikonikus párost alkotnak a képernyőn, valójában ilyen a kapcsolatuk.

johnny-depp-coverkep
Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Johnny Depp és Helena Bonham Carter nagyon sok filmben szerepelt már együtt. A nézők olyan alkotásokban láthatták őket, mint a Sweeney Todd, a Fleet Street démoni borbélya, az Alice Csodaországban, az Éjsötét árnyék, a Charlie és a csokigyár vagy éppen a Halott menyasszony.

A képernyőn látott, jól működő kémia miatt rengeteg néző biztos volt abban, hogy a két színész között több lehet, mint barátság. Helena Bonham Carter elárulta, valójában milyen szálak fűzik kollégájához.

Johnny Depp és Helena Bonham Carter kapcsolata

Kettejük között mindig csak barátság volt, amelyről a színésznő a The Guardian lapnak beszélt.

johnny-depp-helena-b-carter
Fotó: Getty Images Hungary/Gareth Davies

- Johnny még mindig csak egy barát. Ő a gyermekeim keresztapja, régóta nem láttam. Az az igazság, hogy egy eléggé megfoghatatlan karakter.

A színész kolléganője rendező férjével, Tim Burtonnal is hosszú ideje nagyon jó barátságot ápolnak. Ennek ellenére a legendás rendező számára egy dolog örökké tabu lesz, erről a neje rántotta le a leplet a TV3.e-nek, az interjúból a The Things oldal idézett.

Johnny Depp, Helena Bonham Carter és Tim Burton filmrendező
Johnny Depp, Helena Bonham Carter és Tim Burton filmrendező
Fotó: Getty Images Hungary/Jamie McCarthy

- Tim sosem készítene szexjelenetet velem és Johnnyval. Én nagyon örülök a barátságnak! Johnny egy csodálatos ember és egyben fantasztikus barát. Ő Billy fiunk keresztapja is, és lenyűgöző a kapcsolatuk, mert Johnny maga is édesapa. Billy szemében pedig Johnny bácsi sosem tehet semmi rosszat.

Johnny Depp szerelmét a filmforgatáson ismerte meg

Johnny Depp és Vanessa Paradis 1994-ben ismerték meg egymást közös barátokon keresztül, és a köztük lévő vonzalom már ekkor egyértelmű volt. 1998-ban kezdtek el randizni, nem sokkal később pedig összeházasodtak. Közös gyermekeik a 23 éves Lily-Rose Depp és a 20 éves Jack John Christopher Depp. 2012-ben minden megváltozott, amikor a férfi a Rumnapló forgatásán beleszeretett kolleganőjébe, Amber Heardbe. 

Jól szeretsz? - Út a kötődési sebek gyógyítása felé

A Femina Klub áprilisi vendége Dr. Lukács Liza krízistanácsadó szakpszichológus lesz, akivel Szily Nóra, az estek háziasszonya többek között  arról beszélget, hogy képesek vagyunk meghaladni a már korábbról hozott rossz hiedelmeinket, és kiépíteni egy biztonságos kötődési mintát?  Illetve vajon az, aki sérül a kapcsolataiban, csak a kapcsolatain keresztül képes meggyógyulni?

Pontos részletek az estről itt olvashatók: femina.hu/feminaklub

Jegyek kizárólag online érhetőek el, korlátozott számban.

Időpont: 2023. április 24. 18 óra

Helyszín: József Attila Színház

Promóció

Cover-kép: Getty Images

Ezt is szeretjük