Johnny Depp már a nászútjukon balhézott: Amber Heard a naplójában vallott erről

Johnny Depp bizarr módon viselkedett Amber Hearddal a nászútjukon.

johnny-depp-amber-heard-cover
Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Johnny Depp és Amber Heard botránya 2016-ra vezethető vissza, a színésznő akkor vádolta meg a színészt, hogy több alkalommal megverte őt, ekkor távoltartási végzést is benyújtott ellene. Csúnya módon ért véget házasságuk, válásukat hivatalosan 2017-ben mondták ki. Korábban még Depp beperelte a The Sun brit lapot és annak főszerkesztőjét, mivel egy cikkükben nőverőnek illették őt, állítása szerint sosem bántalmazta volt feleségét. Ezt az ügyet július 7-e óta tárgyalják.

A tervek szerint három hétig zajlanak a tárgyalások, az elmúlt egy hét alatt egyre több durva részlet derült ki a viszonyukról, például Depp egyszer a közös ágyukban emberi ürüléket talált, ekkor döntött úgy, hogy beadja a válópert. Heard több veszekedésüket felemlegette, egyszer a színész nekilökte egy hűtőszekrénynek, de olyan is volt, hogy a hajánál fogva ráncigálta őt, akár egy rongybabát. A színész azt az esetet hozta elő, amikor egyszer a színésznő egy vodkásüveget vágott hozzá, ezzel pedig sikerült megcsonkítani az ujját. A tárgyalás során Amber Heard egyik naplóbejegyzése is előkerült, amiből kiderült, már a nászútjuk sem volt idilli, sőt, pont az ellenkezője történt.

Johnny Depp és Amber Heard házasságáról egyre több részlet derül ki

2015-ben házasodtak össze, majd az Orient Expressz luxusvonattal mentek úti céljukra, a járművön egy saját kabinnal rendelkeztek. Heard július 27-i naplóbejegyzése alapján volt egy hatalmas veszekedésük előző este.

Johnny Depp így jelent meg a július 14-ei tárgyaláson.
Johnny Depp így jelent meg a július 14-ei tárgyaláson.
Fotó: Karwai Tang / Getty Images Hungary

- Végre elaludtunk egymás mellett, de mind a kettőnkben egyszerre tombolt a gyermeki harag, a szerelem és félelem. Borzalmas volt a veszekedésünk. J  (Johnny Depp - a szerk.)  egyszer még a nyakam köré tekerte a pólóját, majd többször is megütött - fogalmazta.

Állítása szerint annyira összeverte akkor a világsztár, hogy még egy hatalmas pukli is nőtt a fejére. Három vagy négy ajtóval arrébb volt a testőrük, Malcolm Connolly kabinja tőlük, de a férfi nem tudott a hajnali veszekedésről. Az egykori házaspár a balhé után három órát aludt, másnap mind a ketten úgy érezték magukat, mintha zombik lennének.

A cikk az ajánló után folytatódik

Jól szeretsz? - Út a kötődési sebek gyógyítása felé

A Femina Klub áprilisi vendége Dr. Lukács Liza krízistanácsadó szakpszichológus lesz, akivel Szily Nóra, az estek háziasszonya többek között  arról beszélget, hogy képesek vagyunk meghaladni a már korábbról hozott rossz hiedelmeinket, és kiépíteni egy biztonságos kötődési mintát?  Illetve vajon az, aki sérül a kapcsolataiban, csak a kapcsolatain keresztül képes meggyógyulni?

Pontos részletek az estről itt olvashatók: femina.hu/feminaklub

Jegyek kizárólag online érhetőek el, korlátozott számban.

Időpont: 2023. április 24. 18 óra

Helyszín: József Attila Színház

Promóció

Depp a bíróságon eddig minden veréssel kapcsolatos esetet tagadott, a tegnapi tárgyaláson például azt állította volt feleségéről, hogy csak a hírneve miatt jött össze vele, és sosem szerette őt igazán, mindezt egy SMS-üzenetváltással támasztotta alá, ami közte és az orvosa, dr. David Kipper között zajlott.

- Ez az igazság. El van telve magától, ez pedig mindennél fontosabb. K***ára törtető!!! Kétségbeesetten vágyakozik a sikerre és a hírnévre. Valószínűleg pont emiatt lettem én a választottja! Mindennek ellenére pont ő vágta a fejemhez, hogy egy szomorú, öreg ember vagyok - írta Depp az orvosának.

Amber Heard is jelen volt a tegnapi tárgyaláson.
Amber Heard is jelen volt a tegnapi tárgyaláson.
Fotó: Samir Hussein / Getty Images Hungary

Heard egyszer még azt is volt férje fejéhez vágta egy komolyabb vitájuk során, hogy vége a karrierjének, soha többé nem alkalmazza őt senki, meghízott, és egyedül fog meghalni, ezt Tara Roberts ingatlanmenedzser nyilatkozta a kihallgatása során, a nő tanúja volt a veszekedésüknek. Hozzátette, a színésznő inzultálta Deppet, agresszívan viselkedett vele, végig üvöltözött. A nő nem látta, hogy akkor a színész kezet emelt a szőke sztárra.

Sztárok, akik bántalmazó kapcsolatban éltek

Képes összeállításunkban megnézheted, hogy a legnépszerűbb női sztároknak hogyan sikerült kilépniük a mérgező kapcsolataikból.

Ezt is szeretjük