A rég látott Kirstie Alley John Travoltával fotózkodott - A 80-as évek legnépszerűbb filmes párja voltak
Megnézheted, hogyan néznek ki a legnépszerűbb filmes szerelmespárok napjainkban.

john-travolta-és-kirstie-alley-cover
beauty and style
Top olvasott cikkek

Szinte alig akad olyan film, amelybe ne szőnének bele szerelmi szálat, a romantikus és családi filmek többségében is a történetet éppen a két szerelmest eljátszó színész viszi el a hátán. Az elmúlt évtizedekben rengeteg film lopta be magát az emberek szívébe, de nemcsak a jó és izgalmas történet, hanem a szerelmeseket alakító színészek közti kémia is hozzájárult a sikerhez.

Az 1989-ben megjelent Nicsak, ki beszél! című filmben John Travolta és Kirstie Alley között annyira jó volt az összhang, hogy sokan még drukkoltak is nekik, hogy a való életben is alkossanak egy párt. Az igaz, a színésznő saját bevallása szerint tényleg szerelmes volt színész partnerébe, ám végül sosem lettek egy pár. Egyébként a két sztár összesen három filmben alakíthatott egy párt, hiszen a közös filmjük kapott még két folytatást.

A 65 éves színész és a 68 éves színésznő közös filmjeik óta rengeteget változtak, Travolta mára kopasz lett, illetve szakállt növesztett, addig a rég látott filmes partnere kikerekedett kicsit, illetve ma már nem barnára, hanem szőkére festeti a haját. Képes összeállításunkban megnézheted, hogyan festenek napjainkban a legnépszerűbb filmes párosok.

Ezt is szeretjük