John Travolta elhunyt felesége születésnapján ezt posztolta: Kelly 59 éves lenne

John Travolta 2020 júliusában veszítette el feleségét.

travolta-cover
beauty and style
Top olvasott cikkek

John Travolta és családja élete 2020 júliusában gyökeresen megváltozott, szeretett felesége, Kelly Preston örökre lehunyta a szemeit, két évig küzdött a mellrákkal, amiről a színésznő a nyilvánosságnak sosem nyilatkozott.

A 67 éves színész két gyermekkel maradt egyedül, Ella lányuk húszéves, Benjamin fiuk kilencéves volt a tragédia idején. Kelly idén, október 13-án már az 59. születésnapját ünnepelhette volna.

John Travolta így emlékezett meg elhunyt feleségéről

Kelly hatalmas űrt hagyott maga után, szerettei a mai napig gondolnak rá. A születésnapja alkalmából John Travolta egy gyönyörű portréfotót posztolt élete szerelméről, a kép 2018-ban, a cannes-i filmfesztiválon készült még róla. Az alábbi megható szöveget írta mellé: "Boldog születésnapot, Kelly! Hiányzol, és nagyon szeretünk téged!".

Október 13-án Ella lányuk is megemlékezett édesanyjáról a közösségi oldalán, ő egy olyan fotót választott, ahol az ifjú színésznő és Kelly egy esküvőn voltak. Ella körülbelül három- vagy négyéves lehetett itt, a ceremónián ő volt a virágszóró kislány, míg Preston volt a koszorúslány. A posztjában ő is leírta, mennyire hiányzik neki az anyja, és nagyon szereti őt.

Senkinek sem könnyű a gyász feldolgozása, de különösen a család legkisebb tagját, Benjamint viselte meg ez a tragédia. Travolta Kevin Hart színész és komikus talk-show-jában, a Hart to Heart-ban mesélt a fiáról.

- Ben egyszer azt mondta nekem: "Mivel anya elment, attól félek, hogy te veled is ez történik." Erre azt válaszoltam neki, hogy az ő esete egy nagyon más helyzet volt. Végigvettem a különbségeket az én hosszabb életemről és az ő rövidebb életéről. Majd ezután ezt mondtam neki: "De tudod, Ben, te mindig az igazat akarod hallani, ezért őszinte leszek veled. Senki nem tudja, mikor fog elmenni örökre, vagy meddig fog élni" - emlékezett vissza az érzelmes beszélgetésükre.

John Travolta 1991-ben vette feleségül szíve választottját, megéltek sok szépet, de sajnos a rossz élményekből is kijutott nekik. Elsőszülött fiuk, Jett 2009-ben elhunyt, epilepsziás rohamot kapott, és nem tudtak már segíteni rajta.

A '80-as és '90-es évek imádott színésznői

Képes összeállításunkban megnézheted, mennyit változtak a '80-as és '90-es évek kedvenc színésznői.

Jól szeretsz? - Út a kötődési sebek gyógyítása felé

A Femina Klub áprilisi vendége Dr. Lukács Liza krízistanácsadó szakpszichológus lesz, akivel Szily Nóra, az estek háziasszonya többek között  arról beszélget, hogy képesek vagyunk meghaladni a már korábbról hozott rossz hiedelmeinket, és kiépíteni egy biztonságos kötődési mintát?  Illetve vajon az, aki sérül a kapcsolataiban, csak a kapcsolatain keresztül képes meggyógyulni?

Pontos részletek az estről itt olvashatók: femina.hu/feminaklub

Jegyek kizárólag online érhetőek el, korlátozott számban.

Időpont: 2023. április 24. 18 óra

Helyszín: József Attila Színház

Promóció

Ezt is szeretjük