John F. Kennedy a szeretőjével volt, míg Jackie a másik szobában tartózkodott: a first lady tudott a nőügyeiről
John F. Kennedy rengeteg alkalommal megcsalta Jackie Kennedyt, erről a first lady is tudott.

john-f-kennedy-és-jackie-cover
beauty and style
Top olvasott cikkek

John F. Kennedyről köztudott, hogy rajongott a nőkért, hiába volt házasember, még az esküvője után sem mondott le a hódításról.

Leghíresebb szeretője Marilyn Monroe volt, akivel már az '50-es években is találkozgatott, derült ki a The Mystery of Marilyn Monroe: The Unheard Tapes című dokumentumfilmből. A Netflixen elérhető alkotásban szó esett Kennedy szoknyapecér életmódjáról is.

John F. Kennedyt az apja bátorította, hogy csalja meg Jackie-t

John F. Kennedy 1952-ben ismerte meg Jackie-t, majd a következő évben össze is kötötték az életüket. Az '50-es évek második felében családot alapítottak, sajnos Arabella lányuk halva született, de Caroline, John és Patrick gyerekeik egészségesen jöttek a világra. Arabella halála volt az a pont, amikor Jackie elgondolkodott a váláson, ugyanis a férje nem támogatta őt a gyász közepette.

Jackie Kennedy pontosan tudott férje nőügyeiről.
Jackie Kennedy pontosan tudott férje nőügyeiről.
Fotó: Hy Peskin Archive / Getty Images Hungary

John és öccse, Robert hírhedt nőfalók voltak, az apjuk bátorította őket a hódításra.

- Az öreg Joe Kennedy állítólag így szólt a fiaihoz: "Feküdjetek le olyan gyakran, ahogy lehet, annyi nővel, amennyivel tudtok". Erre biztatta őket - mondta el a dokumentumfilmben Anthony Summers oknyomozó újságíró.

A Kennedy fivérek édesapja sem vetette meg a szexet, kiderült, hamar befektetett a moziiparba, volt egy filmcége, az irodájában pedig rendszeresen fogadta a hölgyeket, akik szerettek volna feljebb jutni Hollywoodban.

A cikk az ajánló után folytatódik

Mivel a fiúk ezt a mintát látták, és tanulták el az apjuktól, nem véletlen, hogy ők is házasságtörőkké váltak. Az Egyesült Államok 35. elnöke Monroe mellett viszonyt folytatott például Audrey Hepburnnel, de még a magyar származású Diana de Vegh is a szeretője volt

Patricia Kennedy és akkori férje, Peter Lawford színész malibui otthonában rendszeresen tartottak partikat, ahol John és Robert Kennedy is megfordultak rendszeresen, rajtuk kívül Marilyn Monroe is járt oda.

- Azok a dolgok, amik a tengerparti házban mentek, egyáltalán nem voltak szelídek. Persze a Kennedyk sem voltak azok. Elképesztő volt, Peter nyilvánvalóan egyfajta kerítője volt mindkét Kennedynek, és ez mindenki szeme előtt történt - emlékezett vissza Jeanne Martin színésznő.

Előfordult, hogy a feleségek a másik szobában voltak, miközben más hölgyekkel voltak együtt.

A színésznő elmondta, olyanra is volt példa, hogy az elnök mindenféle megkérdezés nélkül megfogta a melleit.

A Kennedy fivéreket apjuk biztatta arra, hogy minél több nővel feküdjenek le.
A Kennedy fivéreket apjuk biztatta arra, hogy minél több nővel feküdjenek le.
Fotó: Bettmann / Getty Images Hungary

Jackie számára egyértelmű volt, hogy a férje félrelép, derült ki a People magazin riportjából.

- Ez a korszaknak megfelelő házasság volt. A nap végén John hazatért a feleségéhez, és ennyi, szerették egymást. Ez egy bevett dolog volt köztük, Jackie nem akarta megváltoztatni a férjét - mesélte egy informátor.

Pamela Keogh, a Jackie Style írója beszámolt arról, hogy a first lady hozzászokott édesapja,  John Bouvier mellett a félrelépésekhez, mivel a Wall Street-i bróker sem volt a hűséges férj mintapéldánya.

- Egy olyan világból jött, ahol a férfiak csalták a feleségeiket, ezt pedig Jackie elfogadta.

John F. Kennedy lánya

Képes összeállításunkban megnézheted, hogyan fest napjainkban Caroline Kennedy.

Ezt is szeretjük