John F. Kennedy a szeretőjével volt, míg Jackie a másik szobában tartózkodott: a first lady tudott a nőügyeiről

John F. Kennedy rengeteg alkalommal megcsalta Jackie Kennedyt, erről a first lady is tudott.

john-f-kennedy-és-jackie-cover

FeminaShop

Látogass el a
Femina Shopba!

Megnézem
Sóbors
Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

John F. Kennedyről köztudott, hogy rajongott a nőkért, hiába volt házasember, még az esküvője után sem mondott le a hódításról.

Leghíresebb szeretője Marilyn Monroe volt, akivel már az '50-es években is találkozgatott, derült ki a The Mystery of Marilyn Monroe: The Unheard Tapes című dokumentumfilmből. A Netflixen elérhető alkotásban szó esett Kennedy szoknyapecér életmódjáról is.

John F. Kennedyt az apja bátorította, hogy csalja meg Jackie-t

John F. Kennedy 1952-ben ismerte meg Jackie-t, majd a következő évben össze is kötötték az életüket. Az '50-es évek második felében családot alapítottak, sajnos Arabella lányuk halva született, de Caroline, John és Patrick gyerekeik egészségesen jöttek a világra. Arabella halála volt az a pont, amikor Jackie elgondolkodott a váláson, ugyanis a férje nem támogatta őt a gyász közepette.

Jackie Kennedy pontosan tudott férje nőügyeiről.
Jackie Kennedy pontosan tudott férje nőügyeiről.
Fotó: Hy Peskin Archive / Getty Images Hungary

John és öccse, Robert hírhedt nőfalók voltak, az apjuk bátorította őket a hódításra.

- Az öreg Joe Kennedy állítólag így szólt a fiaihoz: "Feküdjetek le olyan gyakran, ahogy lehet, annyi nővel, amennyivel tudtok". Erre biztatta őket - mondta el a dokumentumfilmben Anthony Summers oknyomozó újságíró.

A Kennedy fivérek édesapja sem vetette meg a szexet, kiderült, hamar befektetett a moziiparba, volt egy filmcége, az irodájában pedig rendszeresen fogadta a hölgyeket, akik szerettek volna feljebb jutni Hollywoodban.

A cikk az ajánló után folytatódik

Légy szabad! - Merj szembemenni az árral!

A Femina Klub áprilisi vendége Lakatos Márk stylist lesz, akivel Szily Nóra, az estek háziasszonya többek között az önmagunk elfogadására való törekvésről beszélget. Hogyan szembesüljünk saját korlátainkkal, tökéletlenségünkkel? Hogyan dolgozzuk fel az életünkben felmerülő elakadásokat? 

További részletek: femina.hu/feminaklub

Jegyek kizárólag online érhetőek el, korlátozott számban.

Időpont: 2024. április 22. 18 óra

Helyszín: Thália Színház

Promóció

Mivel a fiúk ezt a mintát látták, és tanulták el az apjuktól, nem véletlen, hogy ők is házasságtörőkké váltak. Az Egyesült Államok 35. elnöke Monroe mellett viszonyt folytatott például Audrey Hepburnnel, de még a magyar származású Diana de Vegh is a szeretője volt

Patricia Kennedy és akkori férje, Peter Lawford színész malibui otthonában rendszeresen tartottak partikat, ahol John és Robert Kennedy is megfordultak rendszeresen, rajtuk kívül Marilyn Monroe is járt oda.

- Azok a dolgok, amik a tengerparti házban mentek, egyáltalán nem voltak szelídek. Persze a Kennedyk sem voltak azok. Elképesztő volt, Peter nyilvánvalóan egyfajta kerítője volt mindkét Kennedynek, és ez mindenki szeme előtt történt - emlékezett vissza Jeanne Martin színésznő.

Előfordult, hogy a feleségek a másik szobában voltak, miközben más hölgyekkel voltak együtt.

A színésznő elmondta, olyanra is volt példa, hogy az elnök mindenféle megkérdezés nélkül megfogta a melleit.

A Kennedy fivéreket apjuk biztatta arra, hogy minél több nővel feküdjenek le.
A Kennedy fivéreket apjuk biztatta arra, hogy minél több nővel feküdjenek le.
Fotó: Bettmann / Getty Images Hungary

Jackie számára egyértelmű volt, hogy a férje félrelép, derült ki a People magazin riportjából.

- Ez a korszaknak megfelelő házasság volt. A nap végén John hazatért a feleségéhez, és ennyi, szerették egymást. Ez egy bevett dolog volt köztük, Jackie nem akarta megváltoztatni a férjét - mesélte egy informátor.

Pamela Keogh, a Jackie Style írója beszámolt arról, hogy a first lady hozzászokott édesapja,  John Bouvier mellett a félrelépésekhez, mivel a Wall Street-i bróker sem volt a hűséges férj mintapéldánya.

- Egy olyan világból jött, ahol a férfiak csalták a feleségeiket, ezt pedig Jackie elfogadta.

John F. Kennedy lánya

Képes összeállításunkban megnézheted, hogyan fest napjainkban Caroline Kennedy.

Friss fotón Jackie és John F. Kennedy lánya: a 64 éves Caroline ma már boldog nagymama

Nézegess képeket!

Elolvasom
Ezt is szeretjük