Ő John F. Kennedy jóképű unokája: a 29 éves Jack elvégezte a jogi egyetemet
Jack Schlossberg John F. Kennedy egyetlen fiúunokája.

john-f-kennedy-unoka-cover
beauty and style
Top olvasott cikkek

John F. Kennedy és felesége, Jackie négy alkalommal vállaltak gyermeket, sajnos az első kislányuk, Arabella halva jött a világra 1956-ban. Egy évvel később született meg Caroline, John F. Kennedy Jr. 1960-ban, míg Patrick 1963-ban jött a világra. A legkisebb gyermekük két nappal később elhunyt. Fiuk, John 38 évesen hunyt el repülőgép-balesetben.

Lányuk, Caroline 1986-ban ment férjhez Edwin Schlossberg tervezőhöz. Két lányuk és egy fiuk lett: Rose 1988-ban, Tatiana 1990-ben, John, becenevén Jack 1993-ban látta meg a napvilágot.

John F. Kennedy unokája

Jack a Kennedy család egyetlen férfi tagja, egész gyerekkorát New Yorkban töltötte, majd 2011-ben egy manhattani középiskolában, a Collegiate Schoolban érettségizett le. 2012-ben felvették a Yale Egyetemre, ahol 2015-ben szerezte meg a diplomáját. Ezután a Rakuten japán elektronikus kereskedelmi és online kiskereskedelmi vállalatnál helyezkedett el. Rá egy év múlva az Egyesült Államok Külügyminisztériumánál, illetve a Suntory Holdings Limitednél is dolgozott, utóbbi egy japán sör- és italgyártó cég. A felsőoktatási tanulmányait is tovább folytatta, felvették a Harvardra, ahol jogot hallgatott.

Az Instagram-oldalán jelentette be január végén, hogy sikeresen elvégezte a jogi egyetemet. Kennedy leszármazottjaként a politika is nagyon érdekli, 2012-ben így nyilatkozott erről a CNN-nek:

- A politika határozottan érdekel, leginkább a közszolgálat. Azt hiszem, ez olyasvalami, amit a családomtól örököltem, ami óriási megtiszteltetés - fogalmazta akkor.

Az elmúlt évek alatt jóképű férfi lett belőle, édesanyja öccsére, John Jr.-ra emlékeztet bennünket. Képes összeállításunkban megnézheted Jack Schlossberg fotóit.

Ezt is szeretjük