Ő John F. Kennedy jóképű unokája: a 29 éves Jack elvégezte a jogi egyetemet

Jack Schlossberg John F. Kennedy egyetlen fiúunokája.

john-f-kennedy-unoka-cover

FeminaShop

Látogass el a
Femina Shopba!

Megnézem
Sóbors
Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

John F. Kennedy és felesége, Jackie négy alkalommal vállaltak gyermeket, sajnos az első kislányuk, Arabella halva jött a világra 1956-ban. Egy évvel később született meg Caroline, John F. Kennedy Jr. 1960-ban, míg Patrick 1963-ban jött a világra. A legkisebb gyermekük két nappal később elhunyt. Fiuk, John 38 évesen hunyt el repülőgép-balesetben.

Lányuk, Caroline 1986-ban ment férjhez Edwin Schlossberg tervezőhöz. Két lányuk és egy fiuk lett: Rose 1988-ban, Tatiana 1990-ben, John, becenevén Jack 1993-ban látta meg a napvilágot.

John F. Kennedy unokája

Jack a Kennedy család egyetlen férfi tagja, egész gyerekkorát New Yorkban töltötte, majd 2011-ben egy manhattani középiskolában, a Collegiate Schoolban érettségizett le. 2012-ben felvették a Yale Egyetemre, ahol 2015-ben szerezte meg a diplomáját. Ezután a Rakuten japán elektronikus kereskedelmi és online kiskereskedelmi vállalatnál helyezkedett el. Rá egy év múlva az Egyesült Államok Külügyminisztériumánál, illetve a Suntory Holdings Limitednél is dolgozott, utóbbi egy japán sör- és italgyártó cég. A felsőoktatási tanulmányait is tovább folytatta, felvették a Harvardra, ahol jogot hallgatott.

Az Instagram-oldalán jelentette be január végén, hogy sikeresen elvégezte a jogi egyetemet. Kennedy leszármazottjaként a politika is nagyon érdekli, 2012-ben így nyilatkozott erről a CNN-nek:

- A politika határozottan érdekel, leginkább a közszolgálat. Azt hiszem, ez olyasvalami, amit a családomtól örököltem, ami óriási megtiszteltetés - fogalmazta akkor.

Az elmúlt évek alatt jóképű férfi lett belőle, édesanyja öccsére, John Jr.-ra emlékeztet bennünket. Képes összeállításunkban megnézheted Jack Schlossberg fotóit.

Intimitás hosszú távon - Hogyan tartsuk életben a szenvedélyt párkapcsolatunkban?

A Femina Klub októberi vendége Dr. Hevesi Kriszta szexuálpszichológus lesz, akivel Szily Nóra, az estek háziasszonya többek között arról beszélget, hogy mennyire vagyunk őszinték önmagunkhoz és partnerünkhöz. Milyen tabuk vannak a párkapcsolatokban? Mit lehet tenni, ha felmerül a bensőséges szexuális együttlétek hiánya és hogyan tehetünk a párkapcsolatok ellaposodása ellen? 

Pontos részletek az estről itt olvashatók: femina.hu/feminaklub

Jegyek kizárólag online érhetőek el, korlátozott számban.

Időpont: 2023. október 17. 18 óra

Helyszín: GOBUDA MALL - Vidám Színpad

Promóció

Ezt is szeretjük