Joe Biden új képét szétlájkolták az Instán: sokak szívébe belopta magát
Joe Biden kutyáival fotózkodott.

joe-biden-cover
Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Joe Bident január 20-án iktatták be az Amerikai Egyesült Államok 46. elnökeként, a politikus már aznap beköltözött a Fehér Házba feleségével, Jill Bidennel, néhány nappal később kutyusaik, Champ, magyarul Bajnok, illetve Major, azaz Őrnagy is az elnöki rezidencia lakosai lettek.

Az ebek mostanra már megszokták az új otthonukat, ráadásul olyan helyekre is bemehetnek, ahova bizony nem minden ott dolgozónak van engedélye, derült ki Joe Biden friss posztjából.

Joe Biden kutyáival pózolt az irodájában

Az elnök egy irtó édes felvételt posztolt Instagram-oldalára, amelyen a kutyusokkal látható, baloldalt Champ feküdt éppen, míg Major fegyelmezetten ült a politikus mellett. A képhez az alábbi gondolatot jegyezte meg: "Nem sok embernek van joga belépni az Ovális Irodába. Örülök, hogy ők ketten rajta vannak azon a bizonyos listán."

A követők imádták a felvételt, 14 óra alatt több mint kétmillió ember lájkolta a posztot, többen is kifejezték örömüket a kép alatt: "A felvétel láttán teljesen elolvadtam. Kemény év áll mögöttünk. Az összes szép felvétel a családjáról, beleértve a mentett kutyáit, amik eddig a Fehér Házban készültek, fényt hoznak ebbe a sötét időszakba, amit jelenleg élünk. Sosem leszek elég hálás, hogy megköszönjem önnek és a családjának, hogy ilyen példamutatóan kitartottak egymás mellett egy ilyen fárasztó kampányban." "Imádom a kutyákat, azért mennyire más elnök ön, mint az előző. Szemmel láthatóak a különbségek!" - fogalmazták.

A németjuhászok közül Champ az idősebb, 2008 decemberében került Bidenékhez, így idén már a 13. születésnapját ünnepelheti. Major, akit egy menhelyről hoztak el, tíz évvel később, 2018 novemberében vált családtaggá. Ezzel történelmet is írt a négylábú, hiszen ő az első mentett kutya, aki a Fehér Ház lakója lehet.

A jövőben lehet, hogy bővülni fog még a családjuk, Jill Biden a Fox 5-nek mesélt erről.

- Szeretnék egy macskát is, szeretem, ha állatok vesznek körül - fogalmazta akkor.

Remélhetőleg teljesül a first lady kívánsága, és olykor-olykor a kutyusos mellett cuki, cicás képekkel is feldobják a szürke hétköznapokat.

Melania Trump legszebb ruhái

Képes összeállításunkban megnézheted, melyek voltak Melania Trump legszebb ruhái, melyeket first ladyként viselt.

Ezt is szeretjük