Melania és Donald Trump élete így megváltozott, mióta elhagyták a Fehér Házat
Jason Miller, Trump egykori kampánymenedzsere számolt be a házaspár hogylétéről.

melania-donald-trump-cover
Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Lassan már egy hónapja, hogy Donald Trump átadta a hatalmát Joe Bidennek, aki ezzel megkezdhette hivatalát az Amerikai Egyesült Államok 46. elnökeként.

Feleségével, Melania Trumppal nem vettek részt a január 20-ai beiktatási ünnepségen, ezzel egy régi hagyományt szakítottak meg. Amikor Joe Biden és alelnöke, Kamala Harris letették az esküjüket, akkor már Trumpék floridai Mar-a-Lago birtokukon tartózkodtak. A Sunday Times a házaspár hogyléte felől érdeklődött, az egykori kampánymenedzserük és tanácsadójuk, Jason Miller válaszolt a lapnak.

Így megváltozott Melania és Donald Trump élete

Szinte nincs olyan politikus, akit egy ország vezetése ne tenne stresszesebbé, hiszen ez a feladat rengeteg felelősséggel jár. Mióta Trumpék elhagyták a Fehér Házat, egy hatalmas teher omlott le a vállukról annak ellenére, hogy a volt elnököt kétszer is felelősségre vonták, legutóbb azért, mert a demokraták szerint ő buzdította fel a híveit, hogy ostromolják meg a Capitoliumot. Az incidens során öten veszítették életüket, jelenleg is folynak a tárgyalások az ügyében, amik február 8-án kezdődtek meg, végső ítélet várhatóan a következő héten születik. Legrosszabb esetben elérhetik, hogy soha többé ne indulhasson elnökválasztáson.

GettyImages-1292797967
Fotó: Tasos Katopodis / Getty Images Hungary

- Az amerikai történelem során csupán 45 ember tapasztalta meg, milyen érzés, ha az egész világ problémája a válladra nehezedik, miután ez megszűnik, utána újra fellélegezhet úgy igazán először. Donald azt állította, hogy mióta nincs fenn a közösségi média felületein, nem ő van a középpontban, és nem kap annyi gyűlöletáradatot, ez pedig jó érzéssel tölti el - magyarázta Miller.

Az internetezők gyakran háborodtak fel a kijelentésein, illetve a tettein, sok esetben teljesen jogosan, ilyen volt az, amikor egy filctollal hamisított meg egy hivatalos felmérést csak azért, hogy neki legyen igaza. Emlékezetes tette volt az is, amikor 2017-ben a teljes napfogyatkozást védőszemüveg nélkül nézte, ezzel is veszélynek tette ki a saját szemeit. Nem egy alkalommal hazudott a nyilvánosságnak, a Washington Post szerint elnöksége alatt összesen 30 573-szor állított valótlant. Sokan a külsejéből is gúnyt űztek, számtalan kritika érte a frizuráját például.

GettyImages-1297464406
Fotó: Noam Galai / Getty Images Hungary

Jason Miller Melania Trumpról is mesélt egy kicsit, akinek szintén pozitív irányban javult a közérzete az elmúlt időszakban.

- Azt mondta nekem, imádja, hogy a férje sokkal boldogabb, és jobban élvezi az életet - magyarázta, majd hozzátette, hogy az egykori first lady is ki volt téve a gyűlöletáradatnak.

Miller is együtt tartott a családdal, amikor elhagyták a Fehér Házat, Trump már akkor is nagyon jó hangulatban volt, és gyengéd családi pillanatoknak volt szemtanúja. 

Melania Trump legszebb ruhái

Képes összeállításunkban megnézheted, melyek voltak a legszebb kreációk, amiket Melania Trump first ladyként viselt.

Ezt is szeretjük