Joe Biden többször elesett a kamerák előtt: ilyen most az elnök állapota

Joe Biden még pénteken esett el, miközben felszállt az Air Force One-ra, sajtótitkára beszélt az incidensről.

Joe Biden elesett
Dilemma - Izgalmas témák, különböző nézőpontok a Femina új podcastjében.
Sóbors
Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

A 78 esztendős Joe Biden még pénteken, az Andrews támaszponton, Marylandben szállt fel az Air Force One elnöki gépre, ám ahogy sétált a lépcsőn, több alkalommal is elesett.

Hétfőn, a Fehér Ház sajtótájékoztatóján az egyik újságíró érdeklődött az amerikai elnök állapotáról, Jen Psaki sajtótitkár elmondta, milyen most Biden állapota.

Joe Biden sajtótitkára erősítette meg, hogy az elnök már jól van

Az alábbi rövid videóban láthatod, hogy az elnök éppen sétált fel a lépcsőn, majd hirtelen elcsúszott, és elesett, szerencsére meg tudott kapaszkodni a korlátba, így gyorsan fel is állt. Ezután tovább sietett a lépcsőn, majd még két alkalommal újból megtörtént vele az incidens. Az utolsó esés után felállt, majd az egyik térdét megtapogatta, valószínűleg beüthette, és fájt neki. Végül kiegyenesedett, és felszállt a gépre.

Többeket aggasztott a rövid felvétel, így a Fehér Ház hétfői sajtótájékoztatóján is felmerült a kérdés, hogy az elnökkel minden rendben van-e. Jen Psaki sajtótitkár így fogalmazott:

- Százszázalékosan rendben van. Néha becsapósak lehetnek azok a lépcsőfokok, de egyébként remekül érzi magát - mondta.

Az újságíró arról is érdeklődött, hogy ezután volt-e orvosnál Biden, hogy megnézesse az állapotát.

- Nem tudok róla, hogy ezután orvosi vizsgálatot kértek volna. Természetesen mindig van egy doktor, aki az elnökkel utazik, ez az Egyesült Államok más elnökeivel is így volt, de nem értesítettek arról, hogy bármilyen tényleges, kiterjedt orvosi vizsgálatra szüksége lett volna - válaszolta meg a kérdést.

Hozzátette, hogy amikor az incidens már a nap végén történt, utalva rá, hogy valószínűleg az elnök ott már kicsit fáradtabb lehetett, a hétvégét a Camp David névre keresztelt birtokon töltötte, amely az Amerikai Egyesült Államok elnökének hivatalos hétvégi rezidenciája, Washingtontól körülbelül 100 kilométerre található.

Melania Trump legszebb ruhái

Képes összeállításunkban megnézheted, melyek voltak Melania Trump legszebb ruhái, amíg az Amerikai Egyesült Államok first ladyjeként szolgált.

Melania Trump tűzpiros estélyiben hercegnőként tündökölt: first ladyként ezek voltak a legszebb ruhái

Nézegess képeket!

Elolvasom

Az anyaság kihívásai cukormáz nélkül

A Femina Klub júniusi vendége Ráskó Eszter humorista lesz, akivel Szily Nóra, az estek háziasszonya többek között az anyaság és a nőiség kihívásairól beszélget. Vajon létezik-e recept a gyerekneveléshez? Miért olyan káros a tökéletes anya mítosza? Hogyan lehet az önazonosság és az önfelvállalás révén a nőknek felvértezni magukat a 21. századi normákkal szemben?

További részletek: femina.hu/feminaklub

Jegyek kizárólag online érhetőek el, korlátozott számban.

Időpont: 2024. június 3. 18 óra

Helyszín: Thália Színház

Promóció

Ezt is szeretjük