Jim Carrey Renée Zellwegert tartja élete szerelmének: 20 év után a könyvében vallotta be

Jim Carrey és Renée Zellweger egy évig voltak együtt.

jim-carrey-renee-zellweger-cover
Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Jim Carrey és Renée Zellweger közös filmje, az Én és én meg az Irén 2000-ben jelent meg a mozikban, a forgatási munkálatok 1999-ben kezdődtek meg.

A közös forgatások alatt Carrey egyre többet érzett kolléganője iránt, Zellweger ellenben nem akart a kollégájával közelebbi viszonyba kerülni, ennek oka a munkakapcsolatuk volt, később mégis beadta a derekát. Egy évig voltak együtt, de 2000 decemberében elsodorta őket egymástól az élet. Akkor Zellweger szóvivője azt nyilatkozta, mind a kettőjüknek más terveik voltak az életben.  

Jim Carrey a mai napig Renée Zellwegert tartja élete szerelmének

Idén lesz 20 éve, hogy a két színész már nem alkot egy párt, azóta sok minden történt mindkettejük életében, ennek ellenére Carrey a mai napig nem verte ki teljesen a fejéből a Bridget Jones imádott sztárját, erről az új, félig életrajzi, félig fikciós könyvében, a Memoirs and Misinformationben vallott. A kiadványa kapcsán a SiriusXM rádióadón futó The Howard Stern Showban vendégeskedett, ahol a színésznő is szóba került.

GettyImages-637700528
Fotó: Ron Davis / Getty Images Hungary

Howard Stern műsorvezetőt megdöbbentette Carrey állítása, rá is kérdezett, hogy a Zellwegerről szóló rész, miszerint őt tartja élete szerelmének, valóban igaz-e.

- Igen, ez igaz. Egyértelmű, hogy ő különleges nő volt az életemben, szerintem imádnivaló teremtés - vallotta be Jim Carrey.

GettyImages-50732017
Fotó: Dave Allocca / Getty Images Hungary

- Tudom, hogy a könyvedről azt mondtad, vannak benne fikciós dolgok, de az áll benne, és idézem: "Ember, életem igaz szerelme Renée Zellweger volt". Majd utána később azt írtad, hogy nem kellett volna vele elrontanod a dolgot, mert számodra ő volt a nagy ő, az igaz szerelem, akit hiba volt elengedned - fejtette ki a műsorvezető, aki még arra is kíváncsi volt, hogy a sztár tényleg megbánta-e, hogy vége lett a kapcsolatuknak.

- Nem bánom a tetteimet, viszont értékelem azokat az embereket, akik az életem részesei voltak, és valami jót adtak nekem - válaszolt a színész.

Elfeledett sztárpárok

Képes összeállításunkban olyan egykori sztárpárokat gyűjtöttünk össze, akikről már nagy eséllyel elfelejtetted, hogy házasok voltak.

Jól szeretsz? - Út a kötődési sebek gyógyítása felé

A Femina Klub áprilisi vendége Dr. Lukács Liza krízistanácsadó szakpszichológus lesz, akivel Szily Nóra, az estek háziasszonya többek között  arról beszélget, hogy képesek vagyunk meghaladni a már korábbról hozott rossz hiedelmeinket, és kiépíteni egy biztonságos kötődési mintát?  Illetve vajon az, aki sérül a kapcsolataiban, csak a kapcsolatain keresztül képes meggyógyulni?

Pontos részletek az estről itt olvashatók: femina.hu/feminaklub

Jegyek kizárólag online érhetőek el, korlátozott számban.

Időpont: 2023. április 24. 18 óra

Helyszín: József Attila Színház

Promóció

Ezt is szeretjük