Kiderült, milyen most Brad Pitt és Angelina Jolie kapcsolata: egy ismerősük kotyogta ki

Brad Pitt és Angelina Jolie elásták a csatabárdot.

brad-pitt-angelina-jolie-cover
Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Angelina Jolie és Brad Pitt még 2004-ben, a Mr. és Mrs. Smith forgatásán szerettek egymásba, 2005 januárjában Pitt be is jelentette, hogy elválik akkori feleségétől, Jennifer Anistontól. Sokáig úgy tűnt, a sztárpár jól kiegészíti egymást, békében nevelték hat gyereküket, Maddoxot, Paxet, Zaharát, Shiloh-t, Knoxot és Vivienne-t.

2014 augusztusában kötötték össze az életüket, de két évvel később az egész világot sokkolta, amikor váratlanul bejelentették válásuk hírét. 

Ilyen most Brad Pitt és Angelina Jolie kapcsolata

Bár már lassan négy éve adták be a válási papírokat, hivatalosan még mindig nem jutottak dűlőre. A gyermekelhelyezés és a közös vagyon felosztása miatt ment a harc, ez pedig a kettőjük viszonyára is rányomta a bélyeget. Többször írtak arról a bulvárlapok, hogy Jolie többször nem engedte, hogy Pitt-tel is időt töltsenek a gyerekek. A People magazinnak most egy közeli forrás elárulta, mennyit változott az egykori sztárpár kapcsolata egymással.

brad pitt angelina jolie 1
Fotó: Michel Dufour / Getty Images Hungary

- Egyértelműen szükségük volt szakmai segítségre, hogy megtalálják az arany középutat a gyermekek elhelyezése terén, és Brad újra teljes értékű édesapává váljon. A gyerekek most már idősebbek, így kevésbé foglalkoznak azzal, hogy a szüleik elválnak. Rengeteg időre volt szükségük, hogy eljussanak erre a pontra, számtalan alkalommal vettek együtt részt családi terápián - magyarázta a bennfentes.

A két híresség közötti viszony sokkal békésebb lett szerencsére, nem véletlen, hogy júniusban Pittet Jolie háza előtt fotózták le a lesifotósok, valószínűleg a gyerekek miatt járt ott.

brad pitt angelina jolie
Fotó: Axelle/Bauer-Griffin / Getty Images Hungary

- A kisebb gyerekek hol az anyjukkal, hol az apjukkal vannak, szabad a pálya az otthonaik között. Brad igyekszik minél több időt tölteni velük, ezt pedig imádja. Sokkal boldogabbnak látszik - tette hozzá.

Úgy tűnik, a gyerekek kedvéért tényleg elásták a csatabárdot. Ők az elsők az életükben, ezzel kapcsolatban Jolie így nyilatkozott júniusban a Vogue indiai kiadásában:

- A családom érdekéért váltam el, ez volt a helyes döntés. Továbbra is a gyerekek lelkének gyógyulására koncentrálok. Néhányuk előnyt is szerzett abból, hogy csendben maradtam, nem nyilatkoztam. Gyakran olvashattak hazugságokat magukról a médiában, de én rendszeresen emlékeztetem őket a saját igazukra és gondolataikra. Valójában mind a hatan nagyon bátrak és erősek.

Ő Angelina Jolie hasonmása

Képes összeállításunkban megnézheted, mennyire hasonlít Melissa Baizen a világhírű színésznőre.

Jól szeretsz? - Út a kötődési sebek gyógyítása felé

A Femina Klub áprilisi vendége Dr. Lukács Liza krízistanácsadó szakpszichológus lesz, akivel Szily Nóra, az estek háziasszonya többek között  arról beszélget, hogy képesek vagyunk meghaladni a már korábbról hozott rossz hiedelmeinket, és kiépíteni egy biztonságos kötődési mintát?  Illetve vajon az, aki sérül a kapcsolataiban, csak a kapcsolatain keresztül képes meggyógyulni?

Pontos részletek az estről itt olvashatók: femina.hu/feminaklub

Jegyek kizárólag online érhetőek el, korlátozott számban.

Időpont: 2023. április 24. 18 óra

Helyszín: József Attila Színház

Promóció

Ezt is szeretjük