Imádjuk a 70 éves Jill Bident tűzpiros ruhájában: így ragyogott a first lady az elnök mellett
Jill Biden nagyon csinos volt a nemzeti karácsonyfa fényeinek felkapcsolásakor.

jill-biden-cover
Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Joe és Jill Biden számára ez az első olyan év, amikor az Amerikai Egyesült Államok elnöki párjaként a Fehér Házban tölthetik az ünnepeket.

A hagyományok szerint ebben az időszakban számos feladatot kell elvégezniük, például a first ladynek kellett a karácsonyi díszítést levezényelnie, amit Jill már meg is tett, a végeredményről egy külön cikkünkben írtunk

Jill Biden pirosban ragyogott Joe Biden mellett

Csütörtök este az elnöki pár egy újabb ünnepi ceremónián vehetett részt, ugyanis először kapcsolták fel a Fehér Háznál a nemzeti karácsonyfa fényeit. Ennek alkalmából Jill egy tűzpiros ruhát és hozzá színben passzoló kabátot vett fel, a nyakába egy fekete sálat kötött, illetve egy kesztyűt is viselt. A first lady bájosan integetett a színpadon, hogy üdvözölje az érdeklődőket.

266682256
Fotó: Oliver Contreras / Northfoto

Az elmúlt egy évben Jill bebizonyította, hogy kifinomult érzékkel válogatja meg a ruháit, elsősorban amerikai tervezők kreációit részesíti előnyben, szereti az élénk színeket, láthattuk már rózsaszínben, tengerkékben, lilában, de persze az örök klasszikusnak számító fehér és fekete ruhákat sem veti meg.

A piros egyértelműen ott van a karácsony színei között, valószínűleg ezért esett erre az árnyalatra a választása. Az alábbi fotón a kivilágított fenyőfa is látszik a házaspár mögött.

266682265
Fotó: Oliver Contreras / Northfoto

Biden az eseményen inspiráló beszédet is mondott. Büszke arra, hogy az elmúlt 99 évben az amerikai elnökök fenntartották ezt a karácsonyi hagyományt, még a háború és a nehezebb időszakok sem törhették ezt meg.

- Az örökzöld fa emlékeztet arra, hogy a tél leghidegebb napjaiban is visszatér az élet és a bőség. Ez a remény fényes lámpája, amely emlékeztet bennünket arra az ígéretre, amely a szentírásban is benne van, hogy a sötétségben megtaláljuk a világosságot.

Az elnök és a first lady köszönetüket fejezték ki az amerikai katonáknak és családjaiknak, hozzátéve, hogy együttéreznek azokkal is, akik szeretteiket veszítették el a vírus vagy a sors bármely más kegyetlen fordulata miatt.

Ilyen lett a Fehér Ház karácsonyi dekorációja

Képes összeállításunkban megnézheted a Fehér Ház 2021-es karácsonyi dekorációját.

Ezt is szeretjük