Kínos! Van, akinek nem elég karcsú Jessica Alba
Mesterkélt fotók
Jessica Alba kislánya születése után hamar visszanyerte alakját, ám a Photoshop elől nincs menekvés.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

A különleges szépségű Jessica Alba 29 évesen, a szülés után is kirobbanó formában van. Nem véletlen, hogy őt kérték fel a Campari 2009-es exkluzív naptárfotózására, amely a retró jegyében zajlott.

Az viszont érthetetlen, hogy a szexi sztárról készült képeket miért kellett agyonretusálni, hiszen Jessica öt hónappal kislánya születése után is remekül nézett ki.

A Photoshop-őrület őt sem kerülte el

A fehér ruha igazán jól állt kerekded domborulatain, az eredeti képet nézve is bárki megirigyelhetné a sztármami nőies alakját. Csípőjéből mégis jócskán lefaragtak az utómunka során, és amúgy is hibátlan melleit is felturbózták.

Izmos karján és combján is karcsúsítottak, és az egész testét megnyújtották. Jessica alakja így arányos lett ugyan, de a tökéletesség mesterkéltté teszi, pedig a színésznő éppen természetes bájával emelkedik ki Hollywood üdvöskéi közül.

Tehetségével akar bizonyítani

A sztár egyébként nem örül neki, hogy elsősorban szexszimbólumként tartják számon, szépsége helyett inkább tehetségével akar érvényesülni. Pedig rendszeresen megválasztja valamelyik magazin az év legszebbjének, szerepelt már például a Playboy és a People dobogósaként is.

- Soha nem érzem magam szexinek. Mindig elcsodálkozom, hogy az emberek annak tartanak, pedig őszintén szólva én egyáltalán nem foglalkozom ezzel - mesélte az E! Online-nak.

Idejét mostanában főleg kislánya, Honor Marie tölti ki, aki férjétől, Cash Warrentől született 2008 júniusában. A producerrel 2004-ben, a Fantasztikus négyes forgatásakor ismerték meg egymást, és 2008 májusában házasodtak össze. A sztárpár a kis Honor után több gyereket is szeretne, így elképzelhető, hogy még egy jó ideig az anyaságé lesz a főszerep a gyönyörű színésznő életében.
Ezt is szeretjük