Emlékszel a Szellemekkel suttogó sztárjára? Friss fotókon a 43 éves Jennifer Love Hewitt

Jennifer Love Hewitt volt a kétezres évek egyik legszebb színésznője, így néz ki most.

Jennifer Love Hewitt így néz ki most
Dilemma - Izgalmas témák, különböző nézőpontok a Femina új podcastjében.
Sóbors
Retikül
Top olvasott cikkek

A bájos amerikai színésznő, Jennifer Love Hewitt a kilencvenes években kezdte a pályát, egyik első komolyabb szerepét az Apáca show 2-ben kapta, ő volt a diáklány, Margaret. 

1997-ben főszerepet kapott a Tudom, mit tettél tavaly nyáron című tinihorrorban, ami meghozta számára a sikert és az ismertséget. Egy évvel később jött a Még mindig tudom, mit tettél tavaly nyáron, amit szintén imádott a közönség. Ezután olyan filmek jöttek az életében, mint a Szívtiprók, a Bárcsak és a Garfield. 

Jennifer Love Hewitt így néz ki most, 43 évesen

Jennifer Love Hewitt 2005-ben hatalmas lehetőséget kapott, ő lett a Szellemekkel suttogó című sorozat főszereplője, Melinda Gordon. A történet szerint a fiatal nő gyermekkora óta képes kommunikálni a holtakkal, akik gyakran kérnek tőle segítséget, hogy így tovább léphessenek és itt hagyhassák ezt a világot. 

Jennifer Love Hewitt 2005-ben a Szellemekkel suttogó premierjén.
Jennifer Love Hewitt 2005-ben a Szellemekkel suttogó premierjén.
Fotó: Jon Kopaloff / Getty Images Hungary

A 2010-ig futó sorozatot hazánkban kétéves csúszással, 2007-ben mutatták be, a nézők az AXN-n csatornán nézhették, majd a TV2 és a Sorozat+ is a műsorára tűzte. 

A csinos színésznő 2012-től az Ügyféllista című sorozat szereplője volt, a forgatások ideje alatt ismerte meg későbbi férjét, Brian Hallisayt. 2013-ban házasodtak össze, még ebben az évben megszületett kislányuk, Autumn. 

Fiuk, Atticus 2015-ben jött a világra. Harmadik gyermekük, egy újabb kisfiú, 2021-ben született, az Aiden nevet kapta. Érdekesség, hogy a Szellemekkel suttogóban Melinda Gordon kisfia is ezt a nevet viselte. 

Jennifer Love Hewitt három gyerek anyukája.
Jennifer Love Hewitt három gyerek anyukája.
Fotó: Jerod Harris / Getty Images Hungary

A 43 éves, háromgyerekes sztár fantasztikusan néz ki, ma már teltebb formákkal hódít a vörös szőnyegen, mint annak idején. A kisugárzása ettől csak még nőiesebb lett, ő pedig büszke mostani alakjára. 

Salma Hayek 55 évesen bikiniben

Képes összeállításunkban megnézheted Salma Hayek bikinis és fürdőruhás fotóit.

Az 55 éves Salma Hayek bikinis alakját mintha rajzolták volna: nőies idomait bárki megirigyelheti

Nézegess képeket!

Elolvasom

DOGZ Fesztivál a Városligetben!

Szeptember 7-én kutyás bemutatókkal, falkasétával, izgalmas előadásokkal, tanácsadással és gyerekprogramokkal vár mindenkit az év legnagyobb kutyás rendezvénye. Regisztráció az ingyenes rendezvényre.

Promóció

Cover-fotó: Getty Images/NBC

Ezt is szeretjük