Az 55 éves Salma Hayek bikinis alakját mintha rajzolták volna: nőies idomait bárki megirigyelheti

Salma Hayek bikinis és fürdőruhás fotói közül szemezgettünk.

Salma Hayek bikinis fotói
Dilemma - Izgalmas témák, különböző nézőpontok a Femina új podcastjében.
Sóbors
Retikül
Top olvasott cikkek

Salma Hayektől már megszokhatták a rajongói, hogy olykor szívesen oszt meg Instagramján dögös, bikinis vagy éppen fürdőruhás fotókat, ezen nem csodálkozunk, ugyanis fantasztikus formában van az 55 éves sztár.

Salma Hayek bikinis fotói

Hayek és férje, François-Henri Pinault úgy döntöttek, vitorláznak egyet. Az óriási luxushajó asztalán lejtett táncot a színésznő. Miközben önfeledten ropta, több fotót készítettek róla, amelyeket a közösségi oldalán is megosztott. Rajongói nem győzték dicsérni nőies alakját. Többen megjegyezték, mennyire dögös és szexi nő. 

Az elmúlt években több alkalommal nyilatkozott, milyen módszerekkel tartja magát formában, a Hello! magazin ezeket össze is gyűjtötte. Bár többen azt gondolhatják, hogy biztosan megállás nélkül edz, ám Hayek nem rajong a termekért, neki a resztoratív jóga vált be leginkább. Imád enni, így nem a szigorú diétázás híve, helyette odafigyel az összetevőkre, ha muszáj egy-egy szerep vagy vörös szőnyeges megjelenés miatt formába lendülnie, léböjtkúrát tart.

Képes összeállításunkban megnézheted Salma Hayek bikinis és fürdőruhás fotóit.

DOGZ Fesztivál a Városligetben!

Szeptember 7-én kutyás bemutatókkal, falkasétával, izgalmas előadásokkal, tanácsadással és gyerekprogramokkal vár mindenkit az év legnagyobb kutyás rendezvénye. Regisztráció az ingyenes rendezvényre.

Promóció

Ezt is szeretjük