A 48 éves Penélope Cruz testhezálló, csillogó estélyiben ragyogott: csodás formában van a kétgyerekes sztár

Penélope Cruz csillogó estélyiben tündökölt a Tribeca Filmfesztiválon.

Penélope Cruz csillogó estélyiben
Dilemma - Izgalmas témák, különböző nézőpontok a Femina új podcastjében.
Sóbors
Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

Június 8-a és 19-e között tartják idén a Tribeca Filmfesztivált, a New Yorkban megrendezett eseményre a moziipar krémje is ellátogat.

Penélope Cruz június 14-én lépett a fesztivál vörös szőnyegére, hogy részt vegyen az Út a díjesőig című spanyol vígjáték vetítésén.

Penélope Cruz csillogó estélyiben

A 48 éves színésznő egy csillogó, fekete estélyire tette le a voksát, ami szépen kiemelte nőies alakját. 2018 óta a Chanel nagykövete, pont ezért a legendás francia márka új kollekciójának egyik darabját viselte.

penelope-cruz
Fotó: Getty Images Hungary

Javier Bardem felesége remek formában van, a Women's Health magazin összegyűjtötte, minek köszönheti szép alakját. Amikor még fiatalabb volt, balerina szeretett volna lenni, így a tánc a mai napig ott van a vérében, sokkal jobban szereti ezt a mozgásformát az edzőteremben lévő izzadásnál. 

A Bikram-jóga teljesen megváltoztatta teste feszességét, a 90 perces órák lényege, hogy nagyon magas hőfokon végzik a pózokat. A színésznő szerint ha az első 60 percen túl vagy, a maradék fél óra már semmiség. A jógázásnak köszönhetően nemcsak az alakja lett szebb, hanem az energiaszintje is megemelkedett. A mediterrán diéta híve, kiiktatta az étrendjéből a tejterméket és a cukrot, de gluténtartalmú ételeket sem eszik, mert gluténérzékenység alakult ki a szervezetében.

- Sok gyümölcsöt, zöldséget és minőségi fehérjét tartalmazó, szabadon tartott állatok húsát eszem. Több liternyi vizet megiszom, ami régen nem volt rám jellemző. Alig iszom alkoholt, és évekkel ezelőtt leszoktam a dohányzásról. Ez nem hiányzik az életemből - idézte a lap a szavait egy korábbi interjújából.

Salma Hayek bikiniben

Képes összeállításunkban megnézheted Salma Hayek bikinis és fürdőruhás fotóit.

Az 55 éves Salma Hayek bikinis alakját mintha rajzolták volna: nőies idomait bárki megirigyelheti

Nézegess képeket!

Elolvasom

DOGZ Fesztivál a Városligetben!

Szeptember 7-én kutyás bemutatókkal, falkasétával, izgalmas előadásokkal, tanácsadással és gyerekprogramokkal vár mindenkit az év legnagyobb kutyás rendezvénye. Regisztráció az ingyenes rendezvényre.

Promóció

Ezt is szeretjük