Bruce Willis felesége imádni való videót posztolt a sztárról: szerelmet vallott súlyosan beteg férjének

Bruce Willis régi videója nagy sikert aratott az Instagramon.

Bruce Willis videója
Dilemma - Izgalmas témák, különböző nézőpontok a Femina új podcastjében.
Sóbors
Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

Bruce Willis családja március végén jelentette be, hogy a színész több évtizednyi színészkedés után visszavonul romló egészségi állapota miatt. Afáziát diagnosztizáltak nála, ami hatással van a kognitív képességeire.

A 67 éves sztárról elsősorban felesége, Emma Heming Willis gondoskodik, ami nem olyan egyszerű neki, hiszen van két kislányuk is, a nyolcéves Evelyn és a tízesztendős Mabel, akik szintén lekötik sok energiáját. A sztáranyuka olykor Instagramon fejezi ki, mennyire szereti férjét, és milyen inspiráló hatással van rá.

Bruce Willis imádni való videója

A június 18-án 44. születésnapját ünneplő Emma egy régi videót töltött fel Instagram-oldalára, amelyben az látható, ahogy Bruce Willis a Top Of The Pops műsorban felkonferálja a The Temptations zenekart, majd együtt énekli velük az Under The Boardwalk című számot. A legenda felesége a videóhoz egy megható szöveget írt.

- A mottóm, ne hagyd, hogy a félelem megállítson téged. Miért? Mert a félelem engem állandóan megállít. Pont ez az egyik oka, hogy szerelmes vagyok a férjembe, mert őt a félelem sosem gátolta semmiben. Arra célzok, mégis milyen szintű önbizalom kell ahhoz, hogy a The Temptations együttessel énekelj? Mondhatsz, amit akarsz, de ezt a pasit mindig is a szenvedélye vezérelte, és soha nem engedte, hogy a kritikusai bármiben is megakadályozzák. Ezért nagyon tisztelem, szeretem és csodálom ezt a férfit.

A rajongók közül többen megköszönték Emmának, hogy megosztotta a felvételt, sokan leírták, mennyire rajonganak Willisért, többen pedig sok erőt és kitartást kívántak az egész családnak.

Richard Gere gyerekei

Képes összeállításunkban megnézheted, már milyen nagyok Richard Gere és Alejandra Gere kisfiai.

Richard Gere és felesége kisfiai ilyen nagyok lettek: együtt csónakázott a család

Nézegess képeket!

Elolvasom

DOGZ Fesztivál a Városligetben!

Szeptember 7-én kutyás bemutatókkal, falkasétával, izgalmas előadásokkal, tanácsadással és gyerekprogramokkal vár mindenkit az év legnagyobb kutyás rendezvénye. Regisztráció az ingyenes rendezvényre.

Promóció

Ezt is szeretjük