Jennifer Lopez smink nélküli videójától kikerekedett mindenki szeme: így néz ki, ha egy gramm festék sincs rajta
Jennifer Lopez új kozmetikai márkát dobott a piacra.

jennifer-lopez
Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Jennifer Lopez egyike azon hírességeknek, akik úton-útfélen megkapják a kérdést: „hogy nézhetsz ki még mindig ilyen jól”. Sokak számára testesíti meg a szépségideált nemcsak nőies alakja, de csodaszép bőre miatt is.

Legtöbbször tökéletes hajjal, dögös ruhákban és talpig sminkben mosolyog ránk a divatmagazinok címlapjáról, a mozivászonról vagy a színpadról, ám kivételes esetekben azt sem fél megmutatni, hogy néz ki, ha egy gramm festék sincs rajta.

Jennifer Lopez smink nélküli videója

Tegnap is megtalálta a tökéletes alkalmat arra, hogy natúr valójában álljon kamera elé az Instagramon. Új kozmetikai termékeket forgalmazó márkájának kampányvideójában láthatták így a követői. A kisfilm egy bejátszással indul, amelyben a tükör előtt áll, és épp az egyik arcpakolást teszteli, amit természetesen nem vihet fel az arcára, ha azt bármi más fedi.

A jelenetek láttán mindenki szeme elkerekedett a csodálkozástól. Pár hozzászóló képtelen volt elhinni, hogy ezt a makulátlanságot pusztán csak néhány krém segítségével érte el.

„Na, ne már! Valamit biztosan megcsináltatott az arcán, ne akarjon senki azzal etetni, hogy ezt a tökélyt sima krémekkel éri el” - magyarázta az egyik kommentelő.

„A napnál is világosabb, hogy ez botox, nincs az az arcmaszk, ami ennyire totálisan eltünteti a ráncokat” - írta egy másik.

Az 51 éves díva egy nappal korábban, szerdán egy Zoom-bejelentkezésben vallott arról, mit gondol az ilyen jellegű orvosi beavatkozásokról.

- Soha életemben nem voltam botoxkezelésen, egyszerűen csak nem nekem való. Semmi bajom azokkal, akik megcsináltatják, de én nem vagyok a híve, inkább a természetes bőrápolásban hiszek - írta meg szavait a Daily Mail.

A JLO Beauty termékcsalád egyébként kizárólag növényi alapú alkotóelemeket tartalmaz, főleg olívaolajat, amelynek jótékony hatásáról a sztár édesanyjától hallott kislány korában.

A legnépszerűbb női sztárok smink nélkül

Nem Jennifer Lopez az egyetlen, aki megmutatta rajongóinak természetes arcát. Képes összeállításunkban megnézheted, hogyan festenek a népszerű sztárok smink nélkül.

Ezt is szeretjük