Jennifer Lopez rövid frizurával szerepel a címlapon: a rajongók imádják ezzel a fazonnal
Jennifer Lopezt csak ritkán láthatjuk rövid hajjal.

jennifer-lopez-cover
Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Egyes hírességek bátran kísérleteznek a frizurájukkal, és szinte nincs olyan hajszín és fazon, amit ne próbáltak volna ki. Erre kiváló példa Rihanna, aki már hosszú, félhosszú és rövid tincsekkel is hódított, ráadásul a klasszikus barna és fekete színek mellett az extravagánsabb árnyalatokkal is kísérletezett.

Jennifer Lopezt is többféle hajhosszal láthattuk karrierje során, ám az esetek többségében mindig a hosszú tincsek mellett teszi le a voksát. A színe is évek óta ugyanaz, a mézes, szőkésbarna árnyalat szinte már a védjegyévé vált. A sztár az Allure magazin kedvéért egy teljesen új oldalát mutatta meg.

Jennifer Lopez így fest rövid hajjal

Az 51 éves dívával címlapfotózást és egy nagy interjút is készítettek a lap munkatársai. Daniella Midenge fotográfus nem hétköznapi formában örökítette meg az énekesnőt és színésznőt, ugyanis csak pár centis tincsekkel állt kamerák elé, valószínűleg parókát viselt, nem kért ennyire drasztikus változtatást a fodrászától, ugyanis J. Lóról köztudott, hogy a nagy és dús hajkorona híve.

A rajongók imádták a végeredményt: "Úristen, elképesztően festesz így", "Annyira jó így a hajad", "Te vagy a leggyönyörűbb az egész világon" - írták a kommentelők.

Az Allure-nek elmondta, hogy karrierje indulása óta mint mindenki, ő is sokat változott, ráadásul a szépségideál is teljesen más volt a '90-es években, mint napjainkban.

- Amikor bejöttem a képbe, az még teljesen más időszak volt, mindenkinek irtó vékonynak kellett lennie. Én viszont nem voltam az, meg is kérdezték tőlem, hogy érzem magam a bőrömben így. Akkor azt válaszoltam, hogy remekül - emlékezett vissza.

Szerinte pozitív irányban változtak a szépséggel kapcsolatos elvárások, hiszen egyre több a testpozitív üzenet a médiában is, például ma már egyre többen foglalkoztatnak másfajta rasszba tartozó modelleket, illetve a nőies, kicsit teltebb idomokkal rendelkező hölgyekre sem tesznek annyi negatív megjegyzést, mint régen. Azonban van még hová fejlődnünk szerinte.

- Teljesen más világot élünk, de a mi generációnk még mindig nyalogatja a sebeit szerintem - magyarázta, majd hozzátette, úgy véli, amikor az ő gyerekei lesznek felnőttek, valószínűleg egy még elfogadóbb társadalomban fogunk élni.

J. Lo tőle örökölte a szépségét

Képes összeállításunkban megnézheted, milyen csinos Jennifer Lopez édesanyja, Guadalupe.

Ezt is szeretjük