Britney Spears megvált hosszú hajától: a rajongók agyondicsérik
Britney Spears saját maga vágta le a haját.

britney-spears-cover
beauty and style
Top olvasott cikkek

Britney Spearsnek végjegyévé vált a hosszú haja, az utóbbi években csak minimálisat vágatott belőle. 

Ám most úgy döntött, itt az ideje változtatni, így megvált a hosszú tincsektől, állítása szerint saját maga vágta le, a végeredményt Instagram-oldalán mutatta meg.

Britney Spears megmutatta új frizuráját

A sztár több új szelfit is posztolt a közösségi oldalára, fél nap alatt közel félmillió ember lájkolta a képét, a párja, Sam Asghari ezt a kommentet fűzte hozzá: "Imádom".

Sok rajongónak nagyon tetszik az új frizurája: "Bármilyen hosszú is a hajad, én biztosan imádni fogom, de ez a fazon annyira aranyos!" "Annyira csinos lettél így, a 2000-es évek hangulatát idézi meg számomra!" "Tökéletes lett" "Tíz évvel fiatalabbnak nézel ki így" - fogalmazták a dicsérő szavakat.

Amikor karrierjét elkezdte, akkor is a hosszabb fazonra tette le a voksát, bár egyszer, még a '90-es évek legvégén levágatta olyan rövidre, hogy éppen csak a vállát súrolta a haja vége, a Born To Make You Happy, illetve a Lucky című videóklipjében is ezzel a frizurával láthatták a rajongók.

A rajongók között akadtak, akik az aggodalmukat fejezték ki, szerintük a 39 éves énekesnővel nincs minden rendben lelkileg: "Én vagyok az egyetlen, aki azt gondolja, hogy valami nem stimmel vele? Itt van ez a sok komment, ami arról szól, hogy mennyire jól néz ki, de nem tudom, én nem éppen így látom." "Nincs élet a szemeiben." "Minden rendben van veled, drága?" - fogalmazták meg aggódó üzeneteiket többen is.

Az elmúlt hónapokban az énekesnő az átlagostól kicsit eltérőbb módon használja közösségi oldalát, például ugyanazt a szelfijét feltölti több alkalommal is zsinórban egymás után, illetve néha különös dolgokat posztol. Sajnos több idegösszeroppanása is volt, egy 2007-ben, a másik 2019-ben. Első idegösszeroppanása után édesapja lett a hivatalos gyámja, így a férfi és az ügyvédei járhatnak csak el az ő nevében. Az énekesnő egy kérvényt nyújtott be annak érdekében, hogy újra önállóan irányíthassa a saját életét, ám a Los Angeles-i Legfelsőbb Bíróság visszautasította végül a kérését annak ellenére, hogy ügyvédje azt állította, az apja félelemben tartja őt. Lehet, hogy ez a jogi hercehurca is megviseli a sztárt. Reméljük, végül ez az ügye a jövőben megoldódik.

Jennifer Lopez édesanyja ilyen szép

Képes összeállításunkban megnézheted Jennifer Lopez 75 éves édesanyját.

Ezt is szeretjük