Jennifer Lopez hercegnőként festett a sárga estélyiben: fotókon a legszebb vörös szőnyeges ruhái

Összegyűjtöttük Jennifer Lopez leggyönyörűbb estélyi ruháit.

jennifer-lopez-cover
Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Jennifer Lopez a '90-es évek óta korunk egyik legnépszerűbb sztárja, karrierjét táncosként kezdte, majd bebizonyította, hogy nem csak a ritmusérzéke jó, ért a színészkedéshez és az énekléshez is, mindemellett kiváló üzleti érzékkel rendelkezik, számos céggel kollaborált, piacra dobott már saját cipőkollekciót, parfümöket, de a J. Lo Beauty kozmetikai cége is egyre népszerűbb. Sokan az 53 éves sztárért nemcsak a munkássága, hanem a stílusa miatt is rajonganak.

Jennifer Lopez legszebb estélyi ruhái

Amikor J. Lo a vörös szőnyegre lép, mindig gondosan figyel arra, hogy valami különleges estélyi ruhát viseljen. Több évtizedes karrierje során számos gyönyörű kreációban láthatták a rajongók, imádja a csillogó és kicsit merészebb estélyiket, szereti kiemelni nőies idomait, de van, amikor a visszafogottságra teszi le a voksát. A 2016-os Golden Globe-gálán akár egy hercegnő, úgy festett sárga színű ruhakölteményében.

Képes összeállításunkban megnézheted, Jennifer Lopez milyen gyönyörű kreációkban lépett a vörös szőnyegre.

Jól szeretsz? - Út a kötődési sebek gyógyítása felé

A Femina Klub áprilisi vendége Dr. Lukács Liza krízistanácsadó szakpszichológus lesz, akivel Szily Nóra, az estek háziasszonya többek között  arról beszélget, hogy képesek vagyunk meghaladni a már korábbról hozott rossz hiedelmeinket, és kiépíteni egy biztonságos kötődési mintát?  Illetve vajon az, aki sérül a kapcsolataiban, csak a kapcsolatain keresztül képes meggyógyulni?

Pontos részletek az estről itt olvashatók: femina.hu/feminaklub

Jegyek kizárólag online érhetőek el, korlátozott számban.

Időpont: 2023. április 24. 18 óra

Helyszín: József Attila Színház

Promóció

Jennifer Lopez és Ben Affleck otthona

Jennifer Lopez és Ben Affleck ezt a gyönyörű házat vették meg végül.

Ezt is szeretjük