Tűzpiros estélyiben tündökölt Jennifer Lopez Egyiptomban - Szexi volt a színpadon

Öt különböző szettben lépett fel első egyiptomi koncertjén.

jennifer-lopez-egyiptom-felleporuhak-cover
Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Jennifer Lopez igazi történelmi mérföldkőhöz érkezett a karrierjében tegnap: első egyiptomi koncertjét adta az ötvenéves popdíva. 

Ilyen szexi volt Jennifer Lopez

A Közel-Keleten nem ugyanazok az öltözködési szabályok érvényesek a nőkre, mint Amerikában, így kérdéses volt, hogy vajon J.Lo visszafogottabb, többet takaró szettekben lép-e színpadra, hiszen nemcsak az ottani asszonyoktól, de még a turistáktól is megkövetelik a szolidabb ruhák viselését.

Az Ain't Your Mama énekesnője azonban nem igazán törődött a hagyományokkal és a szokásos szuperszexi szettjeit viselte a színpadon a rajongók legnagyobb örömére. Összesen ötször öltözött át a koncert alatt, merészebbnél merészebb ruhákat húzva.

A koncertet egy álomszép, tűzpiros estélyiben kezdte, ami a hasánál teljesen kivágott volt, csak egy csillogó, áttetsző anyag kötötte össze a felsőrészt a szoknyával. Összeállításunkban megnézheted, milyen szettekben pompázott az énekesnő a koncertjén!

Coverfotó és ajánlóképek: Getty Images.

Jól szeretsz? - Út a kötődési sebek gyógyítása felé

A Femina Klub áprilisi vendége Dr. Lukács Liza krízistanácsadó szakpszichológus lesz, akivel Szily Nóra, az estek háziasszonya többek között  arról beszélget, hogy képesek vagyunk meghaladni a már korábbról hozott rossz hiedelmeinket, és kiépíteni egy biztonságos kötődési mintát?  Illetve vajon az, aki sérül a kapcsolataiban, csak a kapcsolatain keresztül képes meggyógyulni?

Pontos részletek az estről itt olvashatók: femina.hu/feminaklub

Jegyek kizárólag online érhetőek el, korlátozott számban.

Időpont: 2023. április 24. 18 óra

Helyszín: József Attila Színház

Promóció

Ezt is szeretjük