Tűzpiros estélyiben tündökölt Jennifer Lopez Egyiptomban - Szexi volt a színpadon

Öt különböző szettben lépett fel első egyiptomi koncertjén.

Jennifer Lopez Egyiptom szettek
Dilemma - Izgalmas témák, különböző nézőpontok a Femina új podcastjében.
Sóbors
Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

Jennifer Lopez igazi történelmi mérföldkőhöz érkezett a karrierjében tegnap: első egyiptomi koncertjét adta az ötvenéves popdíva. 

Ilyen szexi volt Jennifer Lopez

A Közel-Keleten nem ugyanazok az öltözködési szabályok érvényesek a nőkre, mint Amerikában, így kérdéses volt, hogy vajon J.Lo visszafogottabb, többet takaró szettekben lép-e színpadra, hiszen nemcsak az ottani asszonyoktól, de még a turistáktól is megkövetelik a szolidabb ruhák viselését.

Az Ain't Your Mama énekesnője azonban nem igazán törődött a hagyományokkal és a szokásos szuperszexi szettjeit viselte a színpadon a rajongók legnagyobb örömére. Összesen ötször öltözött át a koncert alatt, merészebbnél merészebb ruhákat húzva.

A koncertet egy álomszép, tűzpiros estélyiben kezdte, ami a hasánál teljesen kivágott volt, csak egy csillogó, áttetsző anyag kötötte össze a felsőrészt a szoknyával. Összeállításunkban megnézheted, milyen szettekben pompázott az énekesnő a koncertjén!

Coverfotó és ajánlóképek: Getty Images.

DOGZ Fesztivál a Városligetben!

Szeptember 7-én kutyás bemutatókkal, falkasétával, izgalmas előadásokkal, tanácsadással és gyerekprogramokkal vár mindenkit az év legnagyobb kutyás rendezvénye. Regisztráció az ingyenes rendezvényre.

Promóció

Ezt is szeretjük