Falatnyi ruhában szexizett az 50 éves Jennifer Lopez - Ekkora bulit csapott a szülinapján

Jennifer Lopez megmutatta az 50. szülinapján, hogy még mindig igazi bombázó.

Jennifer Lopez 50 éves szülinapi buli
Dilemma - Izgalmas témák, különböző nézőpontok a Femina új podcastjében.
Sóbors
Retikül
Top olvasott cikkek

Szinte hihetetlen, de a világ egyik legszebb nője, Jennifer Lopez, azaz mindenki kedvenc J.Lója már az 50. születésnapját ünnepelhette a napokban - persze ez egyáltalán nem látszik meg rajta.

Ilyen dögös ruhában ünnepelt

Természetesen a buli sem maradhatott el, ha már kerek évfordulóról beszélünk, ezért az énekesnő egy oltári nagy partit csapott a szerettei és barátai körében. Hajnalig folyt a pezsgő, és szólt a zene, tálcákon kínálták a kaviárt, és égig ért a torta. A parti Star Islanden volt, Miamiban, Gloria and Emilio Estefan otthonában, amit kibéreltek a jeles alkalomra.

A sztárvendégek sem maradhattak el: Ashanti, DJ Khaled és DJ Cassidy is felléptek a bulin. Sőt, még Jennifer Lopez ikrei is mikrofont ragadtak a nagy eseményre: Emme Diana Ross egyik dalát énekelte el, a Do You Know Where You're Going To?-t, Max pedig a Hamilton musical My Shotját, ami állítólag édesanyja nagy kedvence.

A sztár egy extravagáns Versace-ruhában jelent meg, ami alig takart valamit híres idomaiból. Természetesen Donatella Versace kizárólag a számára tervezte ezt a darabot, úgyhogy valószínűleg milliós tétel volt csak maga a ruha is. A szexi estélyit csupán néhány pánt tartotta össze, azonban ez nem akadályozta meg a popókirálynőt abban, hogy reggelig tomboljon benne.

Az ajándék sem mindennapi volt: vőlegénye, az egykori baseballsztár, Alex Rodriguez - azaz becenevén A-Rod - egy piros Porsche kabrióval ajándékozta meg. A 140 ezer dollárt, átszámítva 41 millió forintot érő autónak még a rendszáma is egyedi volt: a táblán csak ennyi állt: JLO.

Ilyen nagyok már Jennifer Lopez ikrei

Emme és Max már 11 évesek, és a Marc Anthonyval való házassága alatt születtek. Nézd meg, milyen bájos gyerkőcök!

Jennifer Lopez megmutatta ikergyerekeit - Emme és Max már ilyen nagyok

Nézegess képeket!

Elolvasom

Coverfotó és ajánlóképek: Getty Images.

DOGZ Fesztivál a Városligetben!

Szeptember 7-én kutyás bemutatókkal, falkasétával, izgalmas előadásokkal, tanácsadással és gyerekprogramokkal vár mindenkit az év legnagyobb kutyás rendezvénye. Regisztráció az ingyenes rendezvényre.

Promóció

Ezt is szeretjük