Jennifer Lopez csipke melltartóra vetkőzött: lengén szülinapozott Miamiban
Miamiban nagy volt a hőség, J.Lo sem tudta magán hagyni a felsőjét.

jlo
beauty and style
Top olvasott cikkek

Jennifer Lopez és vőlegénye világraszóló születésnapi bulit rendeztek – természetesen szigorúan betartva a távolságtartás szabályait: a meghívott vendégek kizárólag autóval adták be az ajándékaikat legalább két méteres távolságot tartva. 

Alex Rodriguez kisebbik lányát, Ellát ünnepelték, aki kedden töltötte be a 12. életévét. A család már hosszú hetek óta él a külvilágtól elzárva miami otthonukban, úgyhogy szemmel láthatóan nagy volt a boldogság, hogy végre lazíthattak egy kicsit.

Jennifer Lopez melltartóban bulizott

Nem csak a hangulat, de a hőmérséklet is a tetőfokára hágott. Florida államban ilyenkor tavasszal már a 30 fokot is elérheti a hőmérő higanyszála, nem csoda, hogy az 50 éves popdívának is melege lett: egyszer csak megszabadult a fehér, hosszú ujjú pólójától, és egy szál csipke melltartóban folytatta tovább az ünneplést.

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

Jenn on Ella's birthday 💕✨ 04/21/2020

B Y S T E P H A N I E ✨ (@stejlover) által megosztott bejegyzés,

A zsúron a meghívottak közt szerepelt a sportoló exfelesége, Cynthia Scurtis is, aki nagyon jó viszonyt ápol volt férje új kedvesével, így puskaporos hangulatnak nyoma sem volt. 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

another video of Ella's birthday 😍

B Y S T E P H A N I E ✨ (@stejlover) által megosztott bejegyzés,

A sztár sosem volt szégyellős, imád büszkélkedni bombaalakjával. A Föld napját is szexi képpel köszöntötte az Instán, amin egy mélyen dekoltált, fehér fürdőruhában lógatja a lábát a medenceparton. Posztjával felhívta rajongói figyelmét arra, hogy mennyire fontos a környezetünk védelme.

Követői imádták a felvételt, szívekkel és lájkokkal halmozták el. Volt, aki egyenesen kijelentette, hogy szépsége a világ nyolcadik csodájának tekinthető.

Jennifer Lopez lánya

Jennifer Lopez 2008 februárjában adott életet ikreinek, fia a Maximilan, lánya az Emme nevet kapta. A gyerekek már a kamasz éveiket élik, kislánya stílusa egyre csajosabbá válik, ami teljesen normálisnak mondható az ő korában. Fotókon mutatjuk, hogy mennyire szép lett.

Ezt is szeretjük