Britney Spears dekoltázsa vonzza a tekinteteket - Fiatalabb pasijával szexi fotósorozatot készített
Britney Spears így köszöntötte fel pasiját az Instagramon.

britney-spears-és-a-pasija-cover
beauty and style
Top olvasott cikkek

Britney Spears és a nála 13 évvel fiatalabb Sam Asghari modell és személyi edző a Slumber Party videóklipforgatásán találkoztak legelőször egymással 2016-ban. A munkakapcsolatból végül szerelem lett, azóta pedig elválaszthatatlanok egymástól. Nemcsak partnerek, hanem együtt is edzenek, a férfi óriási hatással van a sztárra, aki csak még sportosabbá vált mellette. 

Asghari akkor bizonyította be leginkább, hogy mennyire szereti Britneyt, amikor az énekesnő tavaly idegösszeomlást kapott, ezért kórházban kellett őt ápolni, a férfi egy tapodtat sem mozdult mellőle, amiben csak tudta, segítette őt. Asghari március elején ünnepelte 26. születésnapját, ennek alkalmából az énekesnő egy komplett fotósorozatot posztolt Instagram-oldalára kettejükről.

Britney Spears ezeket a szexi fotókat posztolta

Az énekesnő egy nagyon dögös közös szelfit tett ki magukról. Britney egy hófehér bodyt húzott, ami szépen kiemelte tökéletes alakját, a falatnyi darab a dekoltázsát is jól kihangsúlyozta.

Az egyik közös képük alá ezeket a sorokat fűzte: "Boldog születésnapot kívánok ennek a férfinak! Mindennél jobban rajongok érte, és szeretem őt." - fogalmazta.

A rajongóknak is nagyon tetszenek a közös fotóik: "igazi álompár vagytok", "nagyon dögös vagy, Britney", "a világ legszebb párja vagytok" - fogalmazták.

Sam Asgharinak komolyak a szándékai, 2019 őszén az Entertainment Tonightnak arról nyilatkozott, hogy egyszer szeretné oltár elé vezetni az énekesnőt.

- Mindenképpen szeretném egyszer őt elvenni, a házasság sok párnak a célja, ráadásul ez is szimbolizálja, hogy egy család vagyunk - fogalmazta.

Az is kiderült, hogy Britney két fiával, Sean Prestonnal és Jaydennel is remek a kapcsolata.

Jennifer Aniston dögös képei

Képes összeállításunkban megnézheted, milyen szexi fotók készültek Jennifer Anistonról.

Ezt is szeretjük