Jennifer Lopez dekoltázst kiemelő, csillogó estélyiben pózolt - Dögös fotót osztottak meg róla
Jennifer Lopezről irtó szexi képet osztott meg a People magazin.

jennifer lopez cover
beauty and style
Top olvasott cikkek

Jennifer Lopezről karrierje során számtalan szexi és gyönyörű felvételt készítettek a fotósok. A sztárt egyszerűen imádja a kamera, nehéz róla előnytelen képet készíteni.

 A People magazin a hamarosan megjelenő Beautiful Issue névre elkeresztelt kiadványát reklámozza J. Lo egyik nagyon dögös képével. A fotót még a magazin számára készítették róla.

Jennifer Lopez dekoltázsa ellopta a show-t

Az ötvenéves díva egy csillogó, ezüst estélyit viselt, a ruha jól kiemelte a dekoltázsát. Sok rajongó dicsérte, mennyire remekül néz ki: "úristen, annyira jó a stílusa", "bármit húz fel magára, mindenben jól mutat" - fogalmazták a kommentelők.

A felvételt Miller Mobley csinálta, aki olyan más hírességekkel dolgozott együtt, mint Michelle Obama, Lady Gaga, Jennifer Lawrence, Robert De Niro vagy Tom Hanks. J. Lo-t sem először fotózta, 2019 novemberében a People magazin decemberi számának címlapfotóját is ő készítette.

Akkor arról nyilatkozott, mennyire szeret édesanya lenni, sőt, vőlegényével, Alex Rodriguezzel szívesen vállalnának közös gyermeket is. Mesélt arról is, hogy mennyire keményen megdolgozott a sikerért.

- Muszáj dolgoznod, sosem adhatod fel! A siker kulcsa abban rejlik, hogy tényleg nem szabad feladni. Számomra ez nem választás kérdése, nem állhatok meg - magyarázta a lapnak 2019 végén.

A magazin legújabb kiadványában is szerepelni fog, illetve interjú is lesz vele.

Jennifer Lopez lánya tiszta anyja

A 12 éves Emme-ből bájos kamasz lány lett, nézd, hogy hasonlít J. Lo-ra!

Ezt is szeretjük