Ilyen volt Jennifer Lopez és Ben Affleck álomesküvője: másodszor is kimondták az igent
Jennifer Lopez és Ben Affleck egy hónappal a titkos lagzijuk után luxuskörülmények között is megesküdtek.

jennifer-lopez-ben-affleck-cover
Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Egy hónappal azután, hogy megtartották titkos esküvőjüket Las Vegasban, Jennifer Lopez és Ben Affleck másodszorra is kimondták az igent, ezúttal egy álomlagzi keretében a családjuk és barátaik körében.

Ezúttal nem kellett sorban állniuk az oltár előtt és osztozniuk más párokkal, luxuskörülmények között fogadtak egymásnak másodszor is örök hűséget.

Jennifer Lopez és Ben Affleck második esküvője

Több hónapnyi szervezés előzte meg a Georgia állambéli Riceboro városban tartott vidéki menyegzőt, amelynek helyszínéül egy 8,9 millió dollárt érő kúriát választottak. 

bennifer
Fotó: Profimedia

A nagyszabású esküvőhöz lélegzetelállító ruha dukál, J.Lo nem okozott csalódás ebben a tekintetben. Akár egy látomás, úgy festett hosszú, uszályos menyasszonyi ruhájában, amelyet a Ralph Lauren divatház álmodott meg a számára.

A vendéglista is illusztris volt, Ben Affleck országos cimborája, Matt Damon természetesen kapott meghívót, ahogy többek között George Clooney, Jane Fonda, Renee Zellweger és Jimmy Kimmel is.

Jennifer Lopez kamasz lánya, Emme

Jennifer Lopez 2008. február 22-én hozta világra ikreit, lányát Emme-nek, fiát Maximiliannek nevezte el. Bár a gyerekek édesapjától, Marc Anthonytól elvált, azonban az énekessel továbbra is együtt nevelik a tinédzsereket. Sőt, vőlegényével, Ben Affleckkel és a színész előző házasságából született gyerekeivel, Violettel, Seraphinával és Samuellel is jól összecsiszolódtak a kamaszok.

Modern idők - Ősi viselkedés avagy az emberi természet alapjai

A Femina Klub novemberi vendége Csányi Vilmos etológus lesz, akivel többek között arról beszélgetnek Szily Nórával, az estek háziasszonyával, miért okoz ennyi feszültséget ősi, biológiai örökségünk a modern nyugati civilizációban.

Pontos részletek az estről itt olvashatók: femina.hu/feminaklub

Jegyek kizárólag online érhetőek el, korlátozott számban.

Időpont: 2022. november 21. 18 óra
Helyszín: József Attila Színház

Promóció

Ezt is szeretjük