Ő Jennifer Lopez két évvel fiatalabb húga: Lynda sötét hajú szépség

Jennifer Lopez és Lynda egész életükben közel álltak egymáshoz, nagyon jó testvérek.

jlo-cover
Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

Jennifer Lopez New York hírhedt kerületében, Bronxban született egy szegény, Puerto Ricó-i család középső gyermekeként. Nővére, Leslie, húga, Lynda

A katolikus szülők a lányokat nagyon szigorúan fogták, ennek ellenére a zene már nagyon kis koruktól az életük része volt. Az énekesnő-színésznő a középiskolai évek alatt már komolyan táncolni tanult, és iskolai színdarabokban szerepelt. 

Jennifer Lopez testvére

Jennifer Lopez két évvel fiatalabb húga, a most 51 éves Lynda Lopez a világhírű testvéréhez hasonlóan szép karriert futott be, ennek ellenére őt nem ismerik a világ minden pontján. Ennek oka, hogy más pályát választott, az ének-zene helyett a kommunikáció és az írás vonzotta, újságíró-riporter lett belőle. Eleinte rádióknál dolgozott, mint szerkesztő és műsorvezető, majd egyre komolyabb, nagyobb nevű tévécsatornáknál helyezkedett el. 

Karrierje során nemegyszer előfordult vele, hogy aktuális műsorában a testvéréről kellett tudósítania, ezt mindig mókásnak tartotta. 2001-ben Emmy-díjat vehetett át nagyszerű reggeli tévéműsoráért cserébe. 

A nővérhez hasonlóan csinos, csillogó, barna tekintetű Lyda Lopez 2002-ben találkozott a tévés médiaszemélyiséggel, Chris Bookerrel, akivel 2005-ig jártak együtt. A nő ezután Adam Goldfried mellett találta meg a boldogságot, 2008 nyarán lányuk született, Lucie Wren Lopez-Goldfried. A kislány pontosan egyidős Jennifer Lopez ikreivel, Emme és Max szintén 2008-ban jöttek a világra. Lynda, Jennifer és a gyerekek szoros kapcsolatot ápolnak, annyi időt töltenek együtt, amennyit csak tudnak. 

Képes összeállításunkban megnézheted, mennyire hasonlít Jennifer Lopezre imádott húga. Lynda! 

Szenvedélyeink fogságában - Az addikció és a kontrollvesztés pszichológiája

A Femina Klub júniusi vendége Dr. Zacher Gábor toxikológus lesz, akivel Szily Nóra, az estek háziasszonya többek között a kultúránkban hangsúlyosan jelen lévő függőségek kérdéseiről beszélget.

Zacher Gábor szerint, ha saját magunk elé tükröt tartunk, akkor 4-5 függőséget mindenki fel tudna sorolni. Igaz ez?

Pontos részletek az estről itt olvashatók: femina.hu/feminaklub

Jegyek kizárólag online érhetőek el, korlátozott számban.

Időpont: 2023. június 5. 18 óra

Helyszín: József Attila Színház

Promóció

Cove-fotó: Getty Images/christopher Polk

Ezt is szeretjük