Jennifer Lawrence-nek már ekkora a babapocakja: a színésznő első gyermekével várandós
Jennifer Lawrence-en kívül több más híresség is várandós.

jennifer-lawrence-cover
Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Jennifer Lawrence és férje, Cooke Maroney élete hamarosan megváltozik, ugyanis az Oscar-díjas színésznő első gyermekükkel várandós, írta meg a People magazin. Már egy lesifotó is készült róla, amin jól látszik, hogy szépen kerekedik a babapocakja.

Jennifer Lawrence terhes

A magazinnak a házaspár szóvivője is megerősítette az örömhírt, Lawrence és rendező szerelme 2018 júniusában szerettek egymásba, nem vártak sokat azzal, hogy komolyabb szintre emeljék a kapcsolatukat, a férfi 2019 februárjában már meg is kérte a kezét, majd ugyanebben az évben, októberben Rhode Islanden mondták ki a boldogító igent. A családalapítás is a terveik között szerepelt, egyelőre arról nem árultak el több információt, mikor születik meg a pici. A lesifotókat elnézve Lawrence már biztosan túl van az első trimeszteren.

2021 igazi bébibummnak mondható, idén már több híresség világra hozta gyermekét, például Emma Stone márciusban egy kislánynak adott életet, aki a Louise Jean McCary nevet kapta, Meghan hercegné második gyermeke júniusban érkezett, a kislány a Lilibet Diana névre hallgat, de Scarlett Johansson is megszült augusztusban, kisfiát Cosmónak keresztelte el.

Hamarosan újabb sztárcsemetékkel bővül a világ. Képes összeállításunkban megnézheted, mely hírességek vannak még Jennifer Lawrence-en kívül áldott állapotban.

Ezt is szeretjük