Ő Jennifer Garner jóképű párja: 10 hónappal a szakításuk után kibékültek

Jennifer Garner és John Miller vállalkozó ismét együtt vannak.

jennifer-garner-cover
Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Jennifer Garner és Ben Affleck tíz év házasság után, 2015-ben vált szét. Miután tönkrement a kapcsolatuk, számos olyan hír jelent meg a sajtóban, ami arról szólt, Affleck megbánta, hogy vége lett a szerelmüknek, és nem tud Garner nélkül élni, sőt a The New York Timesnak adott interjújában elmondta, élete legnagyobb hibájának tartja a válásukat, de végül mind a ketten továbbléptek, Affleck együtt volt Ana De Armas színésznővel, de végül szakítottak.

Garnerről 2018 októberében derült ki, hogy fél éve együtt van John Miller vállalkozóval, ám 2020 augusztusában bejelentették szakításukat, a US Weekly magazin leközölte, újra egymásra találtak.

Jennifer Garner és jóképű párja

A 49 éves színésznő és jóképű kedvese adtak maguknak egy második esélyt, az örömhírt a magazin jelentette be egy közeli forrásra hivatkozva.

John Miller, Jennifer Garner kedvese látható itt.
John Miller, Jennifer Garner kedvese látható itt.
Fotó: X17online.com / Northfoto

- Jen és John újra együtt vannak, pár héttel ezelőtt békültek ki - fogalmazta a sztár közeli ismerőse.

Ez egy óriási örömhír, hiszen a tavaly augusztusi szakításuk előtt már esküvőről beszéltek. Amikor egymásba szerettek 2018-ban, mind a ketten hasonló szituációban voltak. John házassága pont tönkrement Caroline Campbell-lel, akivel két gyermeket neveltek. Nem volt egyszerű a házasságuk, már 2011-ben szakítottak, majd egy év múlva kibékültek, 2014 októberében beadták végül a válási keresetet. 2018 októberében vált hivatalosan is elválttá. Jennifer Garner történetét már ismerjük, Affleckkel kötött házassága alatt három gyermekük született, de végül ők is a válás mellett döntöttek.

2019 augusztusában a magazinnak arról mesélt egy forrás, hogy ez a sok közös tényező nagy segítség a helyzetükben, hiszen mind a ketten pontosan tudják, milyen érzés elvált szülőként helytállni.

A párost 2020 márciusában így fotózták le együtt.
A párost 2020 márciusában így fotózták le együtt.
Fotó: X17online.com / Northfoto

Garnernek imponált, hogy John Miller nem közszereplő, egy átlagos és normális férfi, aki nem a reflektorfényben éli az életét.

- Imádja benne, hogy nem a szórakoztatóiparban dolgozik, egy normális, dolgos ember - nyilatkozta még 2018-ban egy forrás.

Victor Garber, Garner színészkollégája és jó barátja így nyilatkozott a férfiról.

- Szerintem imádni való ember. Ami csodálatos kettejükben, hogy elegendő időt szánnak a másikra, és élvezik egymás társaságát. Jennifer prioritása a gyermekei, ennyi, mindig is erre összpontosított. Igazán figyelmes édesanya.

Filmes párosok újraegyesülései

Képes összeállításunkban olyan filmsztárok újratalálkozásait nézheted meg, akik a legnépszerűbb filmekben szerelmespárt alakítottak.

Jól szeretsz? - Út a kötődési sebek gyógyítása felé

A Femina Klub áprilisi vendége Dr. Lukács Liza krízistanácsadó szakpszichológus lesz, akivel Szily Nóra, az estek háziasszonya többek között  arról beszélget, hogy képesek vagyunk meghaladni a már korábbról hozott rossz hiedelmeinket, és kiépíteni egy biztonságos kötődési mintát?  Illetve vajon az, aki sérül a kapcsolataiban, csak a kapcsolatain keresztül képes meggyógyulni?

Pontos részletek az estről itt olvashatók: femina.hu/feminaklub

Jegyek kizárólag online érhetőek el, korlátozott számban.

Időpont: 2023. április 24. 18 óra

Helyszín: József Attila Színház

Promóció

Ezt is szeretjük