Ő a Scooter énekesének 27 évvel fiatalabb modell kedvese: Lysann gyönyörű nő
H.P. Baxxter 2016-ban szeretett bele Lysann Gellerbe.

h p baxxter cover
Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

H.P. Baxxter a Scooter együttessel vált világsztárrá a '90-es években, a csapattal számtalan alkalommal körbeturnézták a világot, több mint 30 millió lemezt adtak el, huszadik albumuk, a God Save The Rave idén áprilisban jelent meg. Olyan slágereket gyártottak a közel harmincéves pályafutásuk alatt, mint a How Much Is The Fish?, a Maria, a One, a The Logical Song, a Nessaja, a Weekend! vagy a Hyper, Hyper.

Ő H.P. Baxxter párja

Az 57 esztendős Baxxter kétszer volt nős, először 1998-ban házasodott, de Kathyvel hamar elváltak, 2006-ban feleségül vette Simone Mostertet, de végül 2010 végén az a frigy is tönkrement. 2016 októberében csavarta el a fejét a nála 27 évvel fiatalabb Lysann Geller német modell, akivel azóta is egy párt alkotnak. Áprilisban a Bildnek így nyilatkozott a kapcsolatukról:

- Ha az ember folyton együtt van a kedvesével, akkor az akár különválással is végződhet, de eddig minden harmonikusan zajlik közöttünk - magyarázta az énekes, aki észrevette, hogy a koronavírus miatt sok pár nonstop össze volt zárva otthon, emiatt többek kapcsolata zátonyra futott.

Az újságíró rákérdezett arra, terveznek-e esküvőt, erre elmondta, hogy egyelőre nem.

- Mind a ketten nyugodtak vagyunk a jövőnkkel kapcsolatban, nem szeretek előre tervezni - tette hozzá.

Nem zavarja őket a nagy korkülönbség, számára a közös érdeklődési kör a legfontosabb. Nem mellesleg volt már olyan párja, aki az ő korosztályába tartozott, azonban rossz tapasztalata volt vele, Baxxter így mesélt a Mystylery.com oldalnak:

- Bizonyos élettapasztalat természetesen nem jelent hátrányt. Előző párom egyidős volt velem, és azt gondoltam, érett az életszemlélete, és minden nyugodtan alakul köztünk. Nos, pont az ellenkezője történt. Egy olyan nőre van szükségem, akinek van hatalma, karrierje, szeret szórakozni, illetve független személyiség.

Képes összeállításunkban megnézheted, ki rabolta el H.P. Baxxter szívét.

Ezt is szeretjük