Kimi Räikkönen felesége ilyen gyönyörű volt menyasszonyként: idén már az 5. házassági évfordulójukat ünnepelhetik
Kimi Räikkönen életét gyökeresen megváltoztatta az a pillanat, amikor megismerte Minttut.

kimi-raikkonen-cover
Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Kimi Räikkönen a Formula-1 autóversenynek köszönhetően vált világhírűvé, 2007-ben még a világbajnoki címet is megnyerte. A 41 éves sportoló 2004-ben egyszer már megházasodott, ám a Jenni Dahlmann-nal kötött frigye 2014-ben végleg véget ért. Azóta már újraházasodott, Minttuval idén már az ötödik házassági évfordulójukat ünnepelhetik.

Kimi Räikkönen és felesége

Minttuval 2013-ban szerettek egymásba, ekkor már tönkrement a sportoló házassága. Bár az egykor légiutas-kísérőként dolgozó nő nem szimpatizált Kimivel, ám amikor először beszélgettek egy közös ismerősük partiján, kellemeset csalódott benne. 2014-ben eljegyezték egymást, két évvel később kötötték össze az életüket. Két gyereket nevelnek, Robin fiuk 2015-ben, Rianna lányuk 2017-ben született.

A Forma-1-futamok miatt az év 365 napjából 140-et svájci otthonuktól távol tölt Räikkönen, ami nem éppen idilli, éppen emiatt Minttu, amikor csak tudja, követi a férjét, írta meg a Formula1.com Kimi Räikkönen életrajzi könyve alapján.

Kimi igazi családapa, szívesen tölt időt a gyermekeivel, nem mellesleg imádja gyönyörű feleségét is. Bár köztudott, hogy a nyilvánosság előtt nem a szavak embere, azonban a 2016-os esküvőjükön mindenkit megríkatott a beszédével, amit Minttunak mondott el a vendégsereg előtt.

- Egyszer csak a semmiből, Kimi felállt, és fejből mondott egy beszédet. Beleragadt ez a jelenet az emlékezetembe, megérintettek a szavai. A leggyönyörűbb beszéd, amit valaha hallottam. Vagy tíz percig le sem lehetett lőni - olvashatók a kiadványban Louis Camilleri szavai, aki a Ferrari korábbi vezérigazgatója volt.

Képes összeállításunkban megnézheted, milyen gyönyörű nő Kimi Räikkönen felesége. Az esküvői fotóikat is láthatod, Minttu csodásan festett a nagy napon.

Ezt is szeretjük