Emlékszel a Flashdance bombázójára? 58 évesen is álomszép nő Jennifer Beals
Jennifer Beals ma is épp olyan bájos, mint ahogy annak idején megismertük.

flashdance
Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Minden korszaknak megvannak az ikonikus filmjei, amelyek újranézése felér egy időutazással. A Flashdance is egy ilyen alkotás, ahogy felcsendül benne a What A Feeling című dal, nézőit máris megcsapja a ’80-as évek életérzése.

A nappal hegesztőmunkásként, éjjel táncosnőként dolgozó Alex története igazi klasszikussá vált. Ám nem csak hangulata miatt szeretik még most is az emberek, a főszereplőt alakító Jennifer Beals is sokak kedvence lett.

Jennifer Beals így néz ki 58 évesen

Mindössze húszéves volt, amikor 1983-ban őt választották ki a figura megszemélyesítésére. A premier után azonnal szárnyára kapta a hírnév, rajongói épp olyan göndör hajkoronára vágytak, mint az övé, és laza stílusát is sokan másolták.

Jennifer Belas 1983-ban és napjainkban.
Jennifer Belas 1983-ban és napjainkban.
Fotó: Getty Images Hungary

Az immár 58 éves színésznő szépségtrükkjeit ma is érdemes megfogadni, hiszen hiába közelít a hatvanhoz, ezt külseje alapján aligha lehetne megtippelni. Ma is épp olyan álomszép, mint ahogyan annak idején megismertük.

Az afroamerikai és ír gyökerekkel rendelkező filmcsillag nem csupán a genetikának köszönheti, hogy ilyen fantasztikusan néz ki. Sokat tesz fiatalsága megőrzéséért, ám nem harcol foggal-körömmel az öregedés ellen.

A cikk az ajánló után folytatódik

Modern idők - Ősi viselkedés avagy az emberi természet alapjai

A Femina Klub novemberi vendége Csányi Vilmos etológus lesz, akivel többek között arról beszélgetnek Szily Nórával, az estek háziasszonyával, miért okoz ennyi feszültséget ősi, biológiai örökségünk a modern nyugati civilizációban.

Pontos részletek az estről itt olvashatók: femina.hu/feminaklub

Jegyek kizárólag online érhetőek el, korlátozott számban.

Időpont: 2022. november 21. 18 óra
Helyszín: József Attila Színház

Promóció

Bár saját bevallása szerint nem ő az ékes példa arra, hogyan kell megtartani a bőr feszességét, hiszen annak ápolási rutinjáról hajlamos megfeledkezni. Az tény, hogy az életmódjára nagyon odafigyel. Szerinte minden a helyes táplálkozáson, a mozgáson és a kellő mennyiségű alváson múlik. Illetve a belső béke megteremtését tartja a legfontosabbnak.

GettyImages-1381923157
Fotó: Leon Bennett / Getty Images Hungary

- A szépségmottóm az, hogy legyünk kedvesek másokhoz, és legyünk kedvesek saját magunkhoz. Figyeljünk a helyes étkezésre, figyeljünk arra, hogy rendezzük a gondolatainkat. Nem szabad önzőnek lenni, ha törődünk a környezetünkkel, az ránk is jó hatással lesz - árulta el az Allure magazinnak.

Ahogy a báját, a foglalkoztatottságát is sikerült megőriznie, szinte egy évet sem pihent rivaldafénybe kerülése óta. Láthattuk az Éli könyve és a Mielőtt elmegyek című mozifilmekben, valamint olyan sorozatokban tűnt fel, mint az L., a Hazudj, ha tudsz vagy az Elrabolva.

50 feletti sztárok bikiniben

Képes összeállításunkban megnézheted a legnépszerűbb ötven feletti női sztárok bikinis képeit.

Ezt is szeretjük