Lara Fabian a 90-es évek imádott énekesnője volt: friss fotókon az 50 éves sztár
Lara Fabian a mai napig gyönyörű.

lara-fabian-cover
Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Lara Fabian a romantikus dalok koronázatlan királynője lett a '90-es években, olyan slágereket köszönhetünk neki, mint az I Will Love Again, az Adagio, a Je T'Aime vagy a Puisque c'est l'amour. Az énekesnő tinédzserként kezdte zenei karrierjét, ma már ötvenesztendős.

Lara Fabian így fest most

1986-ban adta ki élete legelső dalát a belga születésű énekesnő, akkor csupán 16 éves volt. 1988-ban Luxemburgot képviselte az Eurovíziós Dalfesztiválon, a versenyen végül a negyedik helyet érte el Croire című dalával. 1990-ben Kanadába költözött, hogy világhírnévre tegyen szert. Debütáló lemeze 1991-ben jelent meg, de az átütő sikereket az 1994-es Carpe Diem albumával érte el. Az énekesnő a mai napig zenélésből él, 14. albuma, a Papillon 2019-ben jelent meg. Szakmai véleményére is sokat adnak, a francia The Voice egyik zsűritagja. Ami a magánéletét illeti, van egy kislánya, Lou, aki 2007-ben született meg. Gyermeke apjával, Gérard Pullicinóval végül szakított, de azóta már rátalált a szerelem. Gabriel Di Giorgio illuzionistával 2013-ban házasodott össze.

Ötvenévesen is remek formában van. Erről pedig te is meggyőződhetsz, képes összeállításunkban megnézheted, milyen csinos Lara Fabian.

Ezt is szeretjük