Ki nem találod, Jennifer Aniston melyik exével ünnepelt - Fotó is készült róluk
Jennifer Aniston volt kedvesét is meghívta magához hálaadásra.

jennifer-aniston
Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Jennifer Aniston hálaadás előestéjén egy hatalmas lakomára invitálta meg legközelebbi barátait. A vendéglistán volt a színésznő legjobb barátnője, Courtney Cox, de vendégül látta Jason Batemant és Jimmy Kimmelt is feleségével együtt. A vacsorán az egyik exe is tiszteletét tette, Justin Theroux még közös fotót is posztolt az estéről.

Válásuk után is barátok maradtak

Úgy tűnik, a színésznő és exkedvese közelebbi viszonyban maradtak, mint gondoltuk volna. Nem ez az első alkalom, mikor megmutatták, még mindig jóban vannak 2017-es válásuk óta. November elején már láthattuk őket incselkedni az Instagramon. A színész egy posztjában megjelölte volt nejét, és biztosította róla, hogy még sokszor fogja megemlíteni őt a közösségi média felületein.

jennifer-aniston-justin-theroux
Fotó: Instagram/Justin Theroux

Justin Theroux a vacsora egypár részletét meg is mutatta. A felvételeken jól látszott, hogy nyoma sincs puskaporos hangulatnak kettejük közt. Egy vidám, nevetéssel és jókedvvel teli estének tűnt a színésznő bulija.

2011-ben kezdtek el randizgatni egymással, miután a Hippi-túra című vígjáték forgatásán találkoztak. Nagyon szerelmesnek tűntek kapcsolatuk elején, melyet mi sem bizonyít jobban, hogy egy évvel megismerkedésük után a macsó színész meg is kérte Jennifer Aniston kezét, hogy 2015-ben oltár elé vezesse őt. Sokáig úgy tűnt, megtalálták a boldogságot egymás mellett, kapcsolatuk végül válással végződött. Justin Theroux egy 2018-as interjúban nyíltan beszélt válásukról. Közös megegyezés alapján békésen, vita nélkül mentek szét, amire nagyon büszke.

- Két barát vagyunk, akik úgy döntöttek, nem folytatják tovább, mint egy pár, de továbbra is támogatjuk egymást, és ápoljuk ezt a barátságot - árulta el a USA Today című lapnak.

Jennifer Aniston szexi fotósorozata

A mai napig igazi szexszimbólumnak számít a gyönyörű színésznő, képes összeállításunkban megnézheted, milyen hihetetlenül néz ki ötvenévesen.

Ezt is szeretjük